Fatalna zavodnica: Žena kojoj nijedan muškarac ne može da odoli!

Nasmejana žena koja deluje kao da može da joj se priđe, uvek će da privuče mnogo više muškaraca od one koja deluje hladno i nezainteresovano.Zavođenje

Muškarci nisu komplikovana bića, ali to ne znači da nemaju neke stvari na kojima insistiraju. Kada je reč o onome što ih privlači, ovo je najvažnije:

1. Stil

Muškarac neće da primeti da li torbica ide uz cipele i da li je sve što imate na sebi po poslednjoj modi, ali to ne znači da ne primećuju stil. Način na koji hodate, kosa i ženstvenost koja je ili nije u vama… sve su ovo stvari koje im zapadaju za oko.

2. Pristupačnost

Nasmejana žena koja deluje kao da može da joj se priđe, uvek će da privuče mnogo više muškaraca od one koja deluje hladno i nezainteresovano.Sramežljive žene s ovim imaju najviše problema jer često deluju hladno, a zapravo su samo povučene.

3. Nezavisnost

Na ženi koja ne zavisi od nekoga se tačno vidi razlika, a muškarci je i te kako primećuju. Žena koja stavom pokazuje da ne zavisi od tuđeg odobravanja, mišljenja ili finansijske potpore možda će da odbije slabiće, ali pravi muškarcipadaju upravo na takve.

4. Misterioznost

Ako sve otkrijete odjednom, bićete manje privlačni nego ako uspete da zadržite malo misterioznosti. Muškarci vole da otkrivaju stvari, a uvek će ih više privući žena koja za njih nije otvorena knjiga.

5. Seks

Bolje rečeno, nedostatak istog. Žena koja odmah spava s muškarcem ne radi ništa loše, ali muškarac će pre da izgubi interes ako je sve odmah dobio na tanjiru. Žene koje muškarci treba da “love” su uvek nekako privlačnije jer zadržavaju moć u svojim rukama.

izvor, foto: kurir

NAJČITANIJE:

You may also like...