FARMA: Izvršila veliku nuždu između dva toaleta (VIDEO)

Farmeri besni jer je Golubovićka, da izvinete, izvršila veliku nuždu između dva toaleta. U duelu sa Vanjom Mijatović.

jelena golubovic

Najpre su joj zamerali nekulturu, pa primetili da se ne kupa, pa je optužili da se obrisala krpom tamo gde se krpom ne briše, pa je vratila na mesto… Gadostima na Farmi izgleda nema kraja, a novo Jelenino “dostignuće” je – vršenje velike nužde između dva poljska toaleta.

Incident se dogodio danas, još uvek nema video zapisa, a iskreno, nadamo se da ga neće ni biti. Svi farmeri su joj to zamerili tokom večerašnjih nominacija uživo, a ona tvrdi – “lažete”.
Naravno, štapiće je dobila od skoro svih, a drugi sluga Edin Škorić dobio je samo tri komada, i to iz sažaljenja farmera prema Jeleni jer je “preemotivno žensko”.
“Lažeš, svađaš se” – ovo su joj zamerili Suzana, Ivan, Crni, Vajs, Slobodan, Kaća, Igor, Vanja i Jelena.
“Užasno si naporna, saberi se, dosadna si” – nešto oštriji bili su Sara, Divna, Boris, Svetlana, Zuzi, Vanila, Simonida, Šeki…
Opširnija objašnjenja dali su Mićo i Zorica. Pevač joj je rekao da je namerno šalje u arenu da bi lično proverila da li publika podržava njeno ponašanje, a Zorica je štapić dala Edinu rekavši da želi da ipak vidi sjaj ljudskosti u Jeleninim očima.
“Kretenu nenormalni! Mislim to pozitivno”, rekao je Marko maneken rediteljki.
Džidža je kratko rekla – “preterala si sa onim vršenjem nužde danas, to je neverovatno”, a Miki je bio najdetaljniji.
“Mislila si da te svi napadamo zbog jedne konzerve, e sad crkni gladna! Nemojte slučajno da joj je neko nešto dao! Nek’ misli publika da smo najgori, umri od gladi, briga me, vrši nuždu na sred dnevne sobe, radi, bre, šta hoćeš”, vikao je Miki.
Na kraju je Jelena dobila štapiće od svih osim Zorice, Romane, na osnovu ženske solidarnosti, i Čupe sa kojim se sinoć “dohvatila” u ostavi. Njegovo obrazloženje ju je zapanjilo.
“Ti si žensko, preosetljiva si… Koliko si godina imala kada si izgubila oca”, pitao je on najopuštenije, a Jelena se zaprepastila, i možda prvi put na Farmi ostala bez reči.
“Kakve to veze ima”, pitala je kad se sabrala, a on rekao – “pa, i to utiče na ponašanje”.
U svoju odbranu zbog incidenta između dva WC-a Jelena je dala tipično konfuzno objašnjenje. Tvrdi da je time htela da pokaže svoj revolt jer je ostali optužuju da se ne kupa. Rekla je i da očekuje od njih pisano izvinjenje zbog te priče.
U duel će Jelena danas sa Vanjom Mijatović, koja je kratko rekla da se lepo provela i uklopila na Farmi, i da bi volela da ostane, ali je OK i ako ode. Jelena verovatno neće tako lako prihvatiti moguć poraz…

izvor:alo.rs

NAJČITANIJE:

Ivona Krstić

Osmeh je jedina kriva linija koja ispravlja mnoge stvari :)

You may also like...

Comments

  1. […] FARMA: Izvršila veliku nuždu između dva toaleta (VIDEO) […]

  2. […] FARMA: Izvršila veliku nuždu između dva toaleta (VIDEO) […]