Evo šta žele devojke, a šta zrele žene

I dok se mlade žene uglavnom okreću potrazi za uspešnim i ambicioznim muškarcima, zrelije dame koje iza sebe imaju izvesno iskustvo shvataju da od toga postoje mnogo važnije stvari.Evo šta žele devojke, a šta zrele žene

Žena ne želi isto u dvadesetim i u tridesetim godinama, pokazala su najnovija istraživanja. Kada je mlada, nepronađena, kako privatno tako i poslovno, uglavnom kraj sebe želi muškarca koji je uspešan, ambiciozan i dobar u onome što radi.Međutim, kako godine prolaze, shvata da ipak postoje mnogo važnije stvari od poslovne uspešnosti.

Tada joj je najvažniji osećajan muškarac, koji ume da razume njene potrebe, s kojim može da razgovara o svemu i svačemu i koji joj je bezrezervna podrška.

Foto-ilustracija: Foter.com / Zebranete

Studija je rađena u saradnji sa oko 9.000 žena između 16 i 75 godina, a pokazala je da je mladim devojkama najvažnija uspešnost i bogatstvo, dok je zrelijim ženama važno da imaju nekog ko će ih obasipati pažnjom i darovima.

Istovremeno se pokazalo kako devojke više obraćaju pažnje na fizički izgled, što znači da od partnera prosto očekuju sve –  da bude lep. uspešan, bogat, ali i da bude iskren. S druge strane, zrelije dame su shvatile da je ipak najvažnije da muškarac bude nežan pun razumevanja, odgovoran, ali i da ima dobar smisao za humor.

Foto-ilustracija: matchmakervictoriabc.com

Ipak, bez obzira na godine, sve žene do jedne su se složile da seksualna privlačnost uvek mora da postoji u muško-ženskom odnosu. Bez toga, sve ostalo pada u vodu.

izvor, foto: telegraf

You may also like...