Evo kada muškarcima nije do seksa

Iako su 97 posto vremena muškarci raspoloženi za seks, postoje i ona 3 posto kada to nisu.Muškarac

Uobičajeno je mišljenje kako su muškarci baš uvek raspoloženi za seks.

Verovali ili ne, to nije u potpunosti tačno. Iako su raspoloženi za seks gotovo 97 posto vremena, postoji onih 3 posto kada se isključe, a razlog bi mogla biti jedna od ovih stvari.

1. Novac

Novac nije seksi tema, osim ako nisi dobila na lutriji i planiraš pola iznosa da podeliš sa njim.

2. Vesti

Vesti i seks takođe ne idu zajedno. Politički i ekonomski problemi odličan su način za dodavanje stresa u vaš život, a ne malo romantike i akcije.

3. Porodica

Bilo kakve porodične teme nisu primamljive iz seksualne perspektive.Postoji vreme i mesto za takve stvari, a pre ili posle seksa definitivno nije to vreme, kao ni za priče o tome gde vodi vaš odnos.

4. Cepidlačenje

Kad dođe do seksa, muškarac želi da žena 100 posto sarađuje u trenutku zajedno sa njim. A primećivanje toga kako je pod prljav ili na noćnom ormariću ima prašine, siguran je način da “ubijete” trenutak.

5. Ne osećaš se samopouzdano

Još jednom ponavljamo – muškarci ne primećuju nepravilnosti na nama tokom seksa. Opustite se i uživajte.

6. Deca

Ako ste jedan od parova koji ima decu, ne spominjite ih u ovakvim trenucima, jer će sve završiti i pre nego što je počelo. Obožavate ih, znamo, ali takvi razgovori ne vode do vrućeg seksa.

7. Drama

Kaže se da nakon svađe padne i dobar seks. Ali, ta svađa ne bi trebala uključivati suze i dramu. Da li biste vi želeli pored sebe muškarca koji plače pre seksa?

8. Bolest

Biti bolestan nije previše uzbudljivo pa bi bilo bolje da pričekate dok se ne dovedete u red.

izvor, foto: kurir

NAJČITANIJE:

You may also like...