DOVEDITE GA DO LUDILA: 9 muških erogenih zona!

Muškarci su osetljivi na 9 erogenih zona, te je tako bitno da znate šta radite u krevetu.

seks

Uživamo u tome da se posvetimo svom partneru, kao i da ga zadovoljimo. Ako želite da izludite svog muškarca, to možete postići u 10 koraka. Predstavljamo vam listu njegovih erogenih zona.
1. Unutrašnja strana bedara – To su jako osjetljiva područja, jer se nalaze blizu njegovog ponosa. Time ga brzo možete navesti na seks. Pokušajte ga nežno dirati i grickati i sigurno ćete ga ubuditi.
2. P tačka – Naziv je dobila po prostati, to je mala kvržica koja se nalazi u anusu, čijom stimulacijom vaš partner može doživeti divlje orgazme.
3. Bradavice – One su takođe vrlo osetljive, ali su često previše zanemarene. Gricnite ih i čekajte reakciju, ali pritom nemojte biti pregrubi.
4. Prepone – To je područje bogato živčanim završecima koje se nalazi između genitalija i anusa. Istražite ga svojim prstima ili jezikom i napalite ga.
5. Uši – Uši su glavna erogena zona za muškarce. Sisajte, ližite i nežno grickajte njegovo uho oko njegovog ruba.
6. Usne – Nemojte podcenjivati njihovu moć, družite se s njima dovoljno dugo.

Foto Shutterstock

7. Vrat – Budite njegova seksi vampirica. Polagano ga grickajte i ljubite po vratu i izludite ga.
8. Unutrašnja strana kolena – To područje je većinom bez dlaka pa je samim time i osetljivije. Tekom predigre laganim kružnim pokretima prelazite mu po tim područjima.
9. Donji deo stomaka – Područje ispod pupka je vruća zona, jer je jako blizu genitalijama. Dodajte nekoliko razigranih poljubaca i povećajte seksualnu napetost.

izvor, foto: kurir

Ivona Krstić

Osmeh je jedina kriva linija koja ispravlja mnoge stvari :)

You may also like...