DNEVNI HOROSKOP ZA 07. DECEMBAR Lavovi, ne srljajte!

Evo šta su vam zvezde predvidele za danas.

Horoskop

OVAN

Iako znate da nemate šta da tražite u nekoj priči, ipak ste skloni da uporno i tvrdoglavo insistirate, mada je očigledno da tonete sve dublje u materijalne gubitke. Potrebna je doza realnosti koju treba da prihvatite.

BIK

Ključan je radikalan iskorak, ma koliko delovao bolno, pa i nemoguće. Morate se spustiti na zemlju i bitno smekšati svoje stavove, pristup poslu, kao i očekivanja. Ovaj dan je kao stvoren za novotarije.

BLIZANCI

Previše ulazite u problematiku nekih inače vrlo jednostavnih pitanja. Na jednostavna pitanja su i odgovori prosti. Ne komplikujte! Budite umereniji u svojim shvatanjima i željama. Nemojte se truditi da ispravite krivu Drinu.

RAK

Držite se pravila i propisa! Ako pokušate da ih izigrate na bilo koji način, neće biti dobro za vas. Brzo ćete biti uhvaćeni na delu i život vas može surovo kazniti. Ne dajte se zavesti raznim pričama, ne verujte previše ljudima.

LAV

Ne srljajte i ne padajte u vatru, ne borite se večito za neku univerzalnu pravdu, gledajte više sebe! Usmerite sve svoje napore u sopstvene kvalitete. Nestalnost kao vaš zaštitni znak, bar ovog dana, bar što se posla tiče, biće kao rukom odnesena.

DEVICA

Stavljate svakom do znanja koji su vaši motivi i krajnji ciljevi. Ništa ne prepuštate slučaju, maksimalno ste poslovni i to svi vide, prepoznaju u vama ozbiljnost i samim tim uzvraćaju vam na više nego adekvatan način. Bavite se više sportom, jer ste vrlo nervozni.

VAGA

Saradnja i odluke koje donosite su lake i na vrlo stabilnim osnovama. Mnogi će se sa lakoćom prikloniti vama i vašim idejama, koje će mnogi doživeti čak i kao revolucionarne. U ovom danu se angažujte, čak pokažite i spremnost i sklonost ka riziku.

ŠKORPIJA

Danas ste mimo vaše volje angažovani na više strana nego inače, što naravno u sve većoj meri utiče na vas u smislu stvaranja napetosti i nervoze. Ali ne brinite, jer ovaj dan predstavlja samo vrhunac jednog teškog i stresnog aspekta.

STRELAC

Ključno je da pokažete veru u sebe, svoje moći, znanja, veštine i sposobnosti. Samo sa stavom punim vere i samopouzdanja možete ostvariti sve ono što želite i za čim toliko žudite. Vrlo ste ozbiljni, smerni i fokusirani.

JARAC

Vrlo lako razlikujete svoj interes na duže staze od poslova i rada kojim ćete danas biti preokupirani. Kada znate da je nešto dobro i unosno za vas, onda vam ništa nije teško! Zasucite rukave i pokažite koliko ste vredni.

VODOLIJA

Ovo je dan pun čudnih obrta. Ovo je dan u kojem malo toga zavisi direktno od vas i sve što možete i što se preporučuje da uradite je da se prepustite dešavanjima. Ne plašite se potresa koji su normalni, pa čak i potrebni.

RIBE

Nemojte se nikada pitati zašto neko ili nešto nestaje iz vašeg života. Odgovor je vrlo jasan – da bi se nešto novo rodilo, ono staro mora da umre, da nestane. Jer, kada su emocije u pitanju, nije preporučljivo u nov život ulaziti sa teretom!

izvor, foto:alo.rs

NAJČITANIJE:

You may also like...