Devet zabluda o analnom seksu

Analni seks je definitivno tema koja izaziva mnoge polemike, ali i tema zbog koje žene postavljaju sebi mnoga pitanja na koja nemaju odgovore. Ipak, veliki broj dama nalazi se u velikoj zabludi i veruje u neke tvrdnje o analnom seksu koje su apsolutno netačne.

Devet zabluda o analnom seksu

Analni seks je tema koja muči mnoge žene. Iako se o njemu dosta piše i zna,skeptičnost je u damama uvek prisutna, a naročito kod onih koje ga nikada nisu probale. Tačno je da je reč o rizičnom seksu, ali isto tako se radi o jednom seksualnom izletu koji mnogima donosi veliko zadovoljstvo.

Ukoliko imate želju da se u njemu oprobate, sve što treba da uradite je da prestanete da se tripujete, opustite i krenete u laganu seks-avanturu. Tek nakon toga ćete znati da li ste osoba za to ili ne, a dok to ne saznate, treba da znate da postoji mnoštvo netačnih mitova.

Foto-ilustracija: Foter.com / pinkiwinkitinki

MIT PRVI – BOLEĆE

Analni seks nije nužno bolan, iako može da bude. Najčešće je bolan jer se praktikuje na pogrešan način. Mnoge ga žene smatraju izuzetno prijatnim, a neke čak doživljavaju i orgazme. Bitno je samo da krenete polako, da se potpuno opustite i da koristite dovoljno lubrikanta. Krenite prvo sa prstom ili nekom igračkom i uskoro ćete zaboraviti na sve nelagodnosti.

MIT DRUGI – AKO JE BOLELO JEDNOM, BOLEĆE UVEK

Apsolutna neistina. Ako ste jednom imali loše i bolno iskustvo, razlog je verovato što se niste pridržavali gore pomenutih pravila. Ali to svakako ne znači da će biti bolno svaki put. Želite li ponovo da pokušate, isprobajte to kada budete apsolutno opušteni, a vaš partner neka vam istovremeno stimuliše klitoris. Na taj način, osećaj prijatnosti apsolutno će nadvladati sve ostale.

Foto-ilustracija: Foter.com / kainr

MIT TREĆI – SAMO “DROLJE” VOLE ANALNI SEKS

Verovatno ste čuli kako samo nestašne devojke, drolje ili one jako perverzne žele analni seks. Istina je da mnogo normalnih, običnih žena uživa u njemu. Radoznalost u pogledu sopstvenog tela potpuno je normalna i prirodna pojava i ne treba sebe da sputavate u ničemu.

MIT ČETVRTI – ANALNI SEKS ĆE VAM SPASITI VEZU

Mnogi koji su nezadovoljni seksualnim životom sa svojim stalnim partnerima na analni seks gledaju kao na neki seksualni sveti gral koji će ih spasiti svih nedaća, dosade i nezadovoljstva u krevetu. Nikakav seks vam neće pomoći ako postoje problemi u vezi. On može da bude još jedna lepa stvar koja se dešava između dvoje ljudi koji se vole, ali nikako rešenje problema.

MIT PETI – UČINITE TO I PARTNER VAS NEĆE POŠTOVATI

Dakle, on je dobio šta je hteo i sad više ne želi da ima ništa više sa vama? Događa se, ali to nema nikakve veze sa analnim seksom. To se može dogoditi uvek i u svakoj situaciji. To je samo stvar kretena sa kojim ste se spetljali i koji vas nije vredan.

MIT ŠESTI – POVREDIĆETE SE

Povrede su uvek moguće ako se nešto radi na pogrešan način. I prilikom vaginalnog seksa može doći do mikro pukotina na zidovima vagine ako niste dovoljno vlažni i ne koristite lubrikant. Samo budite nežni i koristite dovoljno lubrikanta i sve će biti u redu.

Foto-ilustracija: Profimedia

MIT SEDMI – NE TREBA VAM KONDOM

Zatrudneti ne možete, ali i te kako možete da pokupite neku polno prenosivu bolest ili u najboljem slučaju Ešerihiju koli koja može da dovede do infekcije mokraćnog sistema. Ukratko, kondom ne samo da je poželjan, nego je obavezan.

MIT OSMI – KAD JEDNOM TO URADITE, ON ĆE HTETI SAMO ANALNO

To bi bilo kao da kažete da kada mu jednom pružite oralni seks, želeće samo pušenje. Svaki seksualni čin pruža drugačije iskustvo i zadovoljstvo i iako frajeri analni seks obožavaju zbog intenzivnijeg osećaja, i dalje vole vaginalni seks kao i pre.

Foto-ilustracija: Veg-wallpapers.com

MIT DEVETI – PRLJAV JE, BUKVALNO

Ovo je definitivno jedan on najraširenijih, ali i najpogrešnijih mitova. Činjenica je da anus i donji deo rektuma ne sadrže toliko “otpada” koliko se smatra. To ne znači da analni seks treba da usledi kad god vam padne na pamet, bez ikakvih priprema. Postoje sapuni za analnu higijenu i poželjno je da ih upotrebite pre seksa, kao i da izbegavate vaginalni seks odmah nakon analnog, osim ako ne promenite kondom. Temeljno se operite, koristite kondom i lubrikant i nećete imati nikakve brige.

izvor, foto: telegraf

NAJČITANIJE:

You may also like...