Devet meseci u 20 sekundi: Snimala je telo tokom trudnoće, a video je izazvao gnev žena

Fotografisala je svoju trudnoću tokom devet meseci i od toga na kraju napravila video, ali nije očekivala ovoliki gnev žena koje tvrde da je takva trudnoća jednostavno nezamisliva.

Trudnica

Video pokazuje devetomesečnu transformaciju žene kroz trudnoću, od početne faze do trenutka kada drži dete u rukama i to sve u razmaku od po pet sekundi.

Ovaj tajmlajn klip, koji je napravljen u gif formatu prikazuje ženu koja se vrti u krug i svakim okretom pokazuje sledeću fazu trudnoće, to jest kako joj stomak raste. Neimenovana žena, koja je mršave građe, nosi istu kombinaciju garderobe i ima vezanu kosu, što njenom rastućem stomaku daje potpunu pažnju.

Finalni frejmovi je prikazuju kako drži dete u naručju, a video koji je prvobitno objavljen na Fejsbuku dobio je preko 27.000 lajkova i 5.000 komenara za samo jedan dan.

Ono što je ljude najviše zanimalo jeste kako je uspela da na istoj lokaciji, sa istom garderobom snimi ovo.

– Ja sam većinu svojih pantalona prerasla u osmoj nedelji – glasio je komentar jedne od žena, dok je druga istakla da je njoj i zadnjica rasla zajedno sa stomakom.

Treća žena je priznala da je ljubomorna što se njoj nije samo stomak povećavao, već su se kilogrami nakupljali i na drugim delovima tela.

Komentari su bili brojni, a većina žena koje su komentarisale su one koje su prošle kroz trudnoću i ne mogu da veruju da je ova devojka uspela tako “jednostavno” da se izvuče, s obzirom na to da su one dobijale u trudnoći i po više od 10 kilograma koji nisu bili samo u stomaku.

izvor, foto: 24sata

NAJČITANIJE:

Ivona Krstić

Osmeh je jedina kriva linija koja ispravlja mnoge stvari :)

You may also like...