Da li ste dovoljno hrabre za najnoviji hit – tange koje ne ostavljaju nikakav trag

Ko bi mogao da pomisli da će mali komad crne plastike postati najnoviji trend kada je ženski donji veš u pitanju. Ipak, takozvana C-tanga je bila prvi izbor za holivudske A-zvezde, a sada imamo i dostojnog naslednika.

Pozdravite sa linijama koji ostavlja donji veš

I dok bi mnogi pomislili da je u pitanju poprilično čudna traka za glavu, u pitanju je donji veš specifično dizajniran da sakrije vašu skromnost – i ništa drugo osim nje.

Nakon C-tange, kreativni umovi modnog sveta sada su dizajnirali Šibue – suptilniju i udobniju verziju originalnog proizvoda.

Oni tvrde da je u pitanju donji veš koji se ne ocrtava i ne ostavlja nikakve tragove koji bi mogli da ukažu na to da ga nosite, iako je to slučaj.

donji ves

Novi trend već je zahvatio Holivud i Šibue je krajnje suptilno čuvao međunožje zvezda kao što su Kejt Apton i glumica iz filma „50 nijansi sive“.

One su dizajnirane tako da devojke mogu da ih nose, a da se na njihovoj odeći na pokazuju bilo kakvi tragovi ili izbočine koji bi mogli da naruše njihovu siluetu ili liniju haljine.

pre i posle

Šibue je zapravo komad materijala koji na mestu drži mekani silikonski gel sa prednje i zadnje strane i koji se može prati i nanovo koristiti.

Ovaj donji veš prati liniju vaših intimnih delova i može se nositi svaki dan.

izvor, foto: 24sata

NAJČITANIJE:

Ivona Krstić

Osmeh je jedina kriva linija koja ispravlja mnoge stvari :)

You may also like...