Čuvajte ga zauvek: 5 sigurna znaka da je on vaša SRODNA DUŠA

Prepoznajte da li je vaš dragi osoba za ceo život!

srodna dusa par

Predstavljamo vam 5 situacija (malo neprijatnih), ali ukoliko ste ih preživeli i dalje ostali zajedno nemojte se dvoumiti ni sekunde, jer vi ste par koji će zauvek ostati zajedno!

Otišli ste zajedno na odmor i sve je pošlo naopako!

Verovatno ste očekivali da će prvi odmor i zajedničko putovanje biti idealno, ali nažalost baš tada može sve poći po zlu! Loše vreme, još gori hotel, neispunjena očekivanja, zdravstveni problemi….ali ukoliko i pored svih loših stvari vi uspevate da sačuvate osmeh na licu, jer je on pored vas, možemo samo da kažemo da ste na putu da imate osobu za ceo život!

Ne dopadate se njegovim roditeljima

Upoznavanje roditelja svog dragog je uvek bilo i biće stresno! Naravno da će oni biti na spisku osoba kojima želite da se dopadate i sigurno ćete i loš dan pretvoriti u dobar samo kako bi ostavile dobar utisak! Ukoliko ih nekog razloga ipak ne pridobijete, a on vas voli kao i prvog dana i nije mu presudno njihovo mišljenje jer on zna koga ima pored sebe, vi ste jedna srećnica!

Ne dopadate se nekome iz njegovog društva

Apsolutno ne postoji razlog zašto se na primer njegovoj drugarici ne dopadate, ali jednostavno vidite da vas devojka ne simpatiše. Možda mu čak i govori “Možeš ti to bolje.” A on ne želi bolje i ne zna za bolje, zato što ste mu vi ono NAJBOLJE! I bez obzira na komentare svoje drugarice, svestan je šta ima pored svega i čuva vas i voli!

Krenuli ste na događaj na kome on zna sve, ali vi nikoga!

Daa, još jedna noćna mora, posle upoznavanja roditeljima! Međutim, ako preživite ovu socijalnu dramu i shvatite da vam je zapravo bilo prijatno i lepo jer je njegov pristup bio fantastičan, imate osobu sa kojom možete proživeti i brodolom!

Znate skoro sve tajne, završavate rečenice, imate zajedničke ciljeve i ne možete da zamislite nijedan dan bez te osobe!

Da li treba da dodamo još nešto ili je dovoljno da napišemo  – VI STE ZAISTA JEDNO ZA DRUGO!

izvor, foto: cosmopolitan

NAJČITANIJE:

Ivona Krstić

Osmeh je jedina kriva linija koja ispravlja mnoge stvari :)

You may also like...