Čudotvoran losion! Drastično smanjuje celulit za manje od mesec dana!

Još nije kasno da počnete da radite na svom telu i u bikiniju izgledate SAVRŠENO.

Foto: Thinkstock

Celulit je estetski problem koji može da pogodi i muškarce i decu, ali žene su najčešće na meti s obzirom na to da njih oko 95 odsto ima celulit.

Vizualno ga karakterišu udubljenja, grbavo i naborano tkivo ispod kože koje najčešće pogađa stomak, bokove, stražnjicu i bedra jer su masne naslage koncentrisanije na tim područjima. Simptomi celulita uključuju osetljivost i stezanje na tim područjima.

Glavni uzroci celulita su hormoni progesteron i estrogen. Estrogen podstiče formiranje masnih ćelija na stražnjici, bedrima i grudima, dok progesteron vodi ka slabljenju vena, zadržavanju tečnosti i gojenju. Drugi uzroci mogu da budu pušenje, stres, trudnoća, grube masaže, debljina, premalo vežbanja i genetika.

Ali ne brinite, jer i za to postoje prirodne metode rešavanja.

Uz sledeći recept za prirodni losion rezultate ćete primetiti već za 30 dana! Jer čemu trošiti novac i na trostruko skuplje kreme ili tretmane, ako kod kuće možete da napravite sredstvo koje će vam zaista pomoći.

Sastav ovog losiona je toliko jednostavan u poređenju s komplikovanim sastavom kupovnih gelova i krema sa stotinama hemijskih sastojaka koji najčešće – ne funcionišu. Upravo u jednostavnosti je ključ rešenja!

Napravite ovaj losion i svakodnevno s njim namažite pogođena mesta i rezultati će biti vidljivi, naravno ako budete uporni.

Losion za smanjivanje celulita u roku 30 dana

Potrebni su vam:

Pola jabuke
2 šargarepe
1 krastavac
¼ glavice svežeg kupusa
1 limun
Napravite sok od ovih sastojaka, dobro ga izmešajte, promućkajte i svakodnevno, jedan put dnevno, najbolje pre tuširanja, umasirajte u čistu, suvu kožu zahvaćenu celulitom tako da se dobro upije.

Obucite neke stare pamučne pantalone, seedite ili lezite, odmorite, pročitajte nešto ili pogledajte omiljenu tv seriju.

Nakon pola sata se istuširajte.

Višak soka ostavite u frižideru. Pripremite novu turu ovog prirodnog losiona po potrebi.

Kombinacija ovih moćnih sokova koji su poznati i provereni po svom fantastičnom delovanju u dermalnoj primeni učvrstiće kožu, podstaći cirkulaciju, smanjiti naboranost kože i na kraju krajeva vidljivost celulita!

Ovaj losion je toliko delotvoran da u 30 dana pokazuje vidne rezultate!

izvor, foto: prva.rs

NAJČITANIJE:

Ivona Krstić

Osmeh je jedina kriva linija koja ispravlja mnoge stvari :)

You may also like...