Čitajte između redova: Njegove poruke otkrivaju šta on zapravo oseća

Da li ste se ikada zapitale šta se dešava kada on samo odgovara na poruke i nikada ne započinje koverzaciju? Imamo odgovor…

sms devojka sa telefonom

Pisanje poruka jedan je od najučestalijih oblika komunikacije današnjice. SMS poruke u praktične jer nam olakšavaju posao, ali su isto tako štetne za vezu jer zbog njih izbegavamo razgovore uživo, pa nije ni čudo da ne možemo dešifrirati njegove osećaje preko smajlijeva i slova na ekranu. 6 pokazatelja vam može skrenuti pažnju na to šta se zaista muškarac poručuje SMS porukama, kao i zbog čega na primer on nikada ne šalje prvi poruke, već samo odgovara na njih.

Javlja se samo kad želi zadovoljiti svoje seksualne potrebe

Muškarac koji od vas želi samo seks izbegavaće duge poruke u kojima bi mogao reći nešto više o sebi. Ako vas nasmeje ili s vama podeli nešto lično, veruje da biste mogle pomisliti kako mu je stalo do vas čak i kad niste zajedno u krevetu.

Želi instant vezu

Muškarac koji se konstantno javlja tokom celoga dana i obaveštava vas o najmanjim pojedinostima koje mu se trenutačno događaju veroatno očajnički želi vezu. Možda misli da će vam se više svideti ako svakih deset minuta vidite njegovo ime na telefonu.

Želi da razgovara u četiri oka

S obzirom na to da žene vole komunicirati putem bilo kojeg medija, veza s muškarcem koji će vam “reći nešto posle” ili u “četiri oka” može biti vrlo frustrirajuća. Verovali ili ne, ima puno muškaraca koji jednostavno ne žele da se dopisuju, pa će vas pre nazvati ili se s vama videti uživo. Morate priznati da je komunikacija licem u lice najbolja, pogotovo kad su bitne stvari u pitanju, stoga takvog muškarca nemojte pustiti tako lako.

Hrpa poruka, a nakon toga muk

Ova vrsta muškarca s vremena na vreme obasipaće vas porukama, pa na određeno vreme nestati kao da je “u zemlju propao”. To je zato što takvima treba samo ženska pažnja.To je krajnje nezrelo i narcisoidno, ali ništa strano i čudno.

Nepristojne poruke

Šalje vam hrpu seksi poruka i više niste sigurne želi li vezu s vama ili samo seks? To što je vaš dečko napaljen ne znači da s vama želi biti samo kad je raspoložen za malo akcije. Obratite pažnju na ostatak razgovora, ako se ponovno pretvori u bezbrižno dopisivanje, onda mu nije svejedno, ali ako uvek završi sa seksualnom izjavom, radi se o muškarcu kojem vi predstavljate samo povremenu zabavu.

On samo odgovara, a nikad ne započinje

Ovakav će vas muškarac najviše zbuniti, jer ne možete shvatiti zašto vam se nikad ne javi prvi, a kada se vi javite njemu zgleda kao da je jedva dočekao. Radi se o tome da mu se sviđate i da s vama voli provoditi vreme, ali nije siguran želi li vezu s vama.

izvor, foto: cosmopolitan

NAJČITANIJE:

Ivona Krstić

Osmeh je jedina kriva linija koja ispravlja mnoge stvari :)

You may also like...