CECA: Ranjiva sam i gladna ljubavi!

Pevačica Ceca Ražnatović je odlučila da otkrije da voli to što vodi povučen život, da ne juri ljubav, i da čeka pravog. Njoj su provodi po gradu strani, a sebe ne doživljava kao nedostižnu.

Ceca Ražnatović, foto kurir

Srpska folk zvezda Ceca Ražnatović odlučila da otkrije pojedinosti vezane za svoj ljubavni život. Otkrila je da je tip žene koji ne prilazi muškarcima, a pošto ne izlazi u grad bez povod potencijalnim udvaračima je teško da joj priđu. No, pevačica ne planira da pomeni svoj miran život.

“Živim miran, povučen život i to nije nikakav stereotip ili moje foliranje. Na taj način ne uskraćujem sebi ništa jer se ljubav ne juri i ne traži, ona te nađe kada treba. Prijatelji se sa mnom šale da kod kuće čekam pravog”, rekla je Ceca, a zatim i priznala da retko izlazi.

“Ne skitam po gradu jer ne volim da izlazim bez povoda, tako da potencijlani udvarači i nemaju mnogo prilika da mi priđu. Neke verovatno time odbijam, ali jake i sposobne muškarce sigurno ne. Sebe ne doživljavam kao nedotsižnu jer sam, kao i sve žene, ranjiva i gladna ljubavi, ali profesija stvara drugačiju percepciju o meni. I u takvim okolnostima mi ne manjka udvarača“.

Sprska diva je takođe dodala da je ona žena koja ne prilazi mušarcima prva: “Tip sam žene koji ne startuje muškarce, već smatram da je njima dato da osvajaju i da se trude oko mene. Ako mi se muškarac dopadne, direktna sam i tu nema dileme. Ista je stvar i iako mu se ne dopadne potencijlani udvarač. Nikome ne pružam lažnu nadu jer volim fer odnose u svakoj komunikaciji”.

“Moja deca, kao i kompletna porodica, navijaju da nađem nekog uz koga ću biti srećna i ko će mi pružiti pravu ljubav”, dodala je pevačica i rekla da se Veljko i Anastasija ne mešaju u njen izbor.

You may also like...