Budi dama od milion dolara: Parfemi koji od tebe prave neodoljivu ženu

Image may contain: one or more people

Izdvajamo tri parfema koje su odabrale žene sa iskustvom. Njihova ženstvenost je uz pomoć ovih opijajućih mirisa dignuta na zavidan nivo. Samim tim što nosite prijatan parfem na sebi, osećate se moćno, neodoljivo i seksi. Probajte koji vam najviše stoji i dodajte u kolekciju neki od ovih parfema.

Paco Rabanna – Lady Million

Lady Million od Paco Rabanna je ženstven, luksuzan, elegantan i senzualan ženski parfem. Ovaj dominantan parfem koji neverovatno privlačno zrači sastoji se od nota limuna, maline, nerolija, cveta pomorandže, jasmina, gardenije, pačulija i meda. Parfem Paco Rabanne Lady Million dolzi u veoma luksuznoj bočici dizajniranoj u obliku dijamanta zlatne boje, što predstavlja večnost, glamur i raskoš.

Zemlja dizajnera: Španija
Godina 2010
Pol: ženski
Tip: eau de parfum
Preporučuje se upotreba : savršen za sve prilike
Mirisna grupa: cvetni voćni
Gornja nota: neroli, limun, malina
Srednja nota: jasmin, cvet pomorandže, gardenija
Bazna nota: med, pačuli

 

Carolina Herrera – 212 VIP

212 VIP od Carolina Herrera-e je glamurozan, jedinstven i zavodljiv parfem namenjen urbanim ženama. Inspiracija ovom parfemu je energičan život svetske metropole New York-a. Ovaj parfem se otvara zanimljivim notama zavodljivog ruma i passion fruita. U srcu ovog luksuznog i raskošnog parfema su mošus i gardenija, dok se osnova parfema sastoji od mešavine nota vanile i tonke.

Zemlja dizajnera: Sjedinjene Američke Države
Godina 2010
Pol: ženski
Tip: eau de parfum
Preporučuje se upotreba : bilo kada
Mirisna grupa: orijentalni gurmanski
Gornja nota: passionfruit, rum
Srednja nota: mošus, gardenija
Bazna nota: tonka, vanila

 

Giorgio Armani – Code Luna

Code Luna od Giorgio Armani-ja je magičan, misteriozan, zavodljiv i privlačan parfem namenjen savremenim ženama. Ovaj parfem je inspirisan Mesecom kao simbolom ženstvenosti i mistike, i otvara se notama petit graina, bergamota, ljute pomorandže i kruške. U srcu ovog elegantnog, romantičnog i raskošnog parfema su noćna frajla, cvet pomorandže i osmantus, dok se osnova parfema sastoji od mešavine nota kedra, tonke, vanile i kože.

Zemlja dizajnera: Italija
Godina 2012
Pol: ženski
Tip: eau de toilette
Preporučuje se upotreba : savršen za sve prilike
Mirisna grupa: orijentalni cvetni
Gornja nota: petit grain, bergamot, ljuta pomorandža, kruška
Srednja nota: noćna frajla, cvet pomorandže, osmantus
Bazna nota: kedar, mahune tonke, vanila, koža

Novo na našem tržištu. Veliki izbor original esencija francuskih parfema. PERFUME WORLD – VODEĆI LANAC GRČKIH PARFIMERIJA sada i na našem tržištu. Predstavništvo se nalazi u Tržnom centru Millennium, Kneza Mihaila 21, Beograd, 063 170 31 34

izvor, foto: besnopile.rs

NAJČITANIJE:

 

You may also like...