Beca Staniji raširio noge: Pogledajte fotografije sa snimanja novog spota

U novom spotu Fantastik benda atraktivna starleta, koja je raskinula s Filipom, u zanosnim zagrljajima s frontmenom grupe.

Stanija i Beca

Filip nema više šta da traži.
Beca, frontmen Fantastik benda, sudeći prema fotografijama sa snimanja novog spota, izuzetno je uživao.

Naime, on je imao više nego prijatnu ulogu da bude dečko Stanije Dobrojević, i to to baš u vreme kad je raskinula vezu s bivšim farmerom Filipom Panajotovićem. Atraktivne ljubavne scene mnoge će ostaviti bez daha.

– Snimanje prvog dela spota trajalo je čak tri dana. Realizacija drugog dela uslediće uskoro na različitim lokacijama, a sve u želji da našoj publici obezbedimo što lepše kadrove za aktuelni singl „Mila moja“, koji najavljuje album „Hleba i igara“ za manje od mesec dana – rekao je Beca, pevač Fantastik benda.

Kako saznajemo, Stanija u spotu glumi bivšu Becinu devojku, koju je ostavio da bi proživeo mladost. Nakon godina ludovanja, shvata da je ona ipak bila žena njegovog života, ali je malo zakasnio.

– Bilo mi je divno iskustvo na snimanju. Momci su sjajni, kao i reditelj Vedad, čija je produkcija realizovala ovaj visokobudžetni spot. Moram da pohvalim i stilistu Stefana Orlića, s kojim sam prvi put sarađivala – rekla je popularna starleta.

Spot, koji već sada privlači veliku pažnju i s nestrpljenjem se očekuje, biće premijerno prikazan za desetak dana na Pinku.

Stanija i Beca
Svakog dana u svakom pogledu sve više napreduju... Fantastik bend

You may also like...