BALI-BEG SRPKINJAMA: Nisam gej, dolazim u BG da se družimo!

– Interesantno je da žene iz Srbije konstantno hvale moje brkove. Pružiću im priliku da me bolje upoznaju, družićemo se. Verujem da me devojka neće pustiti da se sam družim sa svim prelepim ženama, ali sigurno dolazim – rekao je popularni glumac.

Jedan od najlepših glumaca današnjice Burak Ozčivit, koji glumi popularnog Bali-bega u seriji “Sulejman Veličanstveni“ otkriva da su Srpkinje prelepe i veoma aktivne i poziva ih da provere da li je homoseksualac kako bi stao na kraj raznim spekulacijama povodom svog seksualnog opredeljenja.

Bali Beg (Foto: Telegraf.rs)

Bali Beg (Foto: Telegraf.rs)

– I ja sam čuo da me je devojka zatekla u krevetu s muškarcem, ali nisam uspeo da ustanovim koja devojka i s kojim muškarcem! Ne znam iz čije kuhinje je izašla takva glupost, ali koliko su me te priče ranije potresale, toliko me danas uveseljavaju.

Na pitanje da li je gej ili nije, Burak simpatično odgovara:

 Probajte, pa će vam biti kristalno jasno (smeh).

Lepi glumac je izjavio da je bogatašica Džejlan Čapa, sa kojom se nedavno verio, njegova ljubav za ceo život, ali da o svadbi još ne razmišlja.

– Ona je moja najveća ljubav do sada i kada nismo zajedno, onda smo na telefonu. Ne može da prođe sat vremena, a da se ne čujemo. Znate kako kažu, to je ljubav za ceo život.

Burak je otkrio da je imao momente teške depresije i pesimizma, da se zatvarao u sebe, gladujući, i da je bio na granici ludila. U glumi je našao spas i ubrzo se oporavio. Za kraj,glumac obećava da će doći u našu zemlju i upoznati se sa svojim obožavateljkama, čije slike svakodnevno viđa dok čita pisma koja devojke šalju produkciji.

Izvor Kurir

Alex

Nešto dobiješ, nešto izgubiš - Važno je da se dobro provodiš!

You may also like...