ASTRO VODIČ ZA VENČANJA: Kakvu svadbu vole horoskopski znaci?

Kada je reč o svadbi i prepremama, postoje razlike od jednog do drugog horoskopskog znaka. Saznajte kakvu svadbu vole određeni horoskopski znakovi.

par brak svadba vencanje

Ovan: Ovan je znak koji voli da je u centru pažnje. Svoje svadbeno veselje će organizovati na način da će biti na takvom mestu gde će se o tome jako dugo pričati. Ako ništa drugo prosidbu će zasigurno organizovati na takvom mestu da ce voljena osoba biti presrećna a drugi će sa osmehom prepričavati taj događaj.

Bik: Osobe rođene u znaku Bika nisu previše izbirljivi kada je svadba u pitanju. Njima je mnogo važnije da svi na tom veselju koji organizuju budu zadovoljni, ali ne po pitanju nekih neobičnih dešavanja, već po pitanju hrane.

Foto Profimedia

Blizanci: Osobe rođene u znaku Blizanaca će pre svega gledati da gostima udovolje kvalitetnom muzikom. Pošto su sami po sebi veliki veseljaci ovo će svakako i njima prijati. Na njihovim svadbama vam sigurno neće biti dosadno i da ste ne znam koliki protivnik igranja ustaćete.

Rak: Osobe rođene u znaku Raka su takve da vole mirna mesta. Ne vole mesta gde se može ocekivati neka loša situacija. Pre će izabrati šator, nego da idu u centar grada na neko luksuzno mesto. O svemu misle pa se nemojte iznenaditi ako se na njihovim svadbama nađe obezbeđenje koje su posebno organizovali.

Lav: Osobe rođene u znaku Lava sigurno nece organizovati svadbeno veselje u objektu koji je niže klase. Kod njih sve mora biti savršenstvo pa očekujte da cete biti na mestu koje je poput hotela sa 5 zvezdica, gde baš ni jedan detalj neće biti izostavljen.

Devica: Osobe rođene u znaku Device nece previse da se rasipaju novcem na samom svadbenom veselju. Vodiće računa o svakom dinaru, ali će takođe gledati da svaki detalj bude na svom mestu. Najvažniji će im biti cvetni aranžman na njihovom stolu.

Foto Profimedia

Vaga: Osobe rođene u znaku Vage ne donose tako lako odluku po pitanju samog venčanja. Neretko se dešava da promene objekat mesec dva pred svadbu. Inače su jako romantična bića i moguce je da svadbu organizuju na mestima koja su stara i od kulturnog značaja za sam grad. Recimo neka kafana koja je nastala pre 200 god.

Škorpija: Osobe u znaku Škorije su po malo čudne kada je samo venčanje u pitanju. Ne vole klasična mesta, već ce se najradije odlučiti da idu na egzotično putovanje sa partnerom i da sami to tamo negde obave.

Strelac: Osobe u znaku Strelca ne mare za novac: Svadbu će praviti samo ako to može da se izvede na način na koji oni to žele. To smatraju kao nešto čemu nema repriye i dace sve od sebe da se o tome šta oni naprave priča jako dugo.

Foto Profimedia

Jarac: Osobe u znaku Jarca su takvi da ne vole egzibicije. Ne vole neka neobična venčanja, već kod njih sve to mora biti po PS- u što se kaže. Potrudiće se svaki običaj da ispoštuju iz razloga što su to pokupili od svojih roditelja.

Vodolija: Osobe u znaku Vodolije ce svoje sudbonosno da izgovoriti na mestu koje ni najmanje nije svakidašnje. Kada je svadba u pitanju gledaće da to bude negde gde nema prevelike gužve, pa se može očekivati da na svoje veselje pozovu samo najbliže rodjake i prijatelje.

Ribe: Osobe rođene u znaku Riba su izuzetno romantične. Pre svega vode računa o tradiciji i jako su velike šanse da ce svoje veselje organizovati na nekom brodu, ili splavu. Izuzetno uživaju u sreći drugih pa će dati sve od sebe da izborom muzike podijum napune svim gostima koji dođu na svadbu.

izvor, foto: kurir

NAJČITANIJE:

Ivona Krstić

Osmeh je jedina kriva linija koja ispravlja mnoge stvari :)

You may also like...