Astro uputstvo: Kako da otkrijete da li vas laže (ili vara)?

Dramatični Lav će početi da vas napada, a Ribe će vam na kraju priznati!

par na kafi

Ovan

Vodite računa jer muškarac Ovan reaguje vrlo agresivno na optužbe da je kriv. Teško će priznati svoju krivicu i uvek će gledati da svoj neuspeh ili potrebu da lažu okrive drugu osobu.

Bik

Bika ćete prepoznati da ne govori istinu tako što će počinje da pokazuje nesigurnost i jednostavno će se uplesti u sopstvene laži. Ako primetite da zamuckuje, crveni i menja temu, znajte da se tu nešto ne poklapa!

Blizanci

“Gledaj svoja posla!” Ako čujete ovu rečenicu, znajte da nešto nije u redu s vašim dragim i da nešto opasno krije od vas.

Rak

Romantični Rak voli da provodi vreme sa svojom voljenom osobom. Ukoliko odjednom postaje odsutan u mislima, znajte da ima nešto što želi da sakrije od vas.

Lav

Dramatični Lavi ima običaj da započne svađu kako bi odvratio pažnju od tajne koju krije. Po sistemu “napad je najbolja odbrana”on će pokušati da se odbrani od toga da saznate njegove laži!

Devica

“Ne zanima me. Radi šta hoćeš”. Ako vam Devica, koja je obično ljubazna i osećajna ovo kaže, znači da treba ozbiljno da razmislite o čemu se tu zapravo radi!

Vaga

“Da li ti  to sumnjaš u mene?” Muškarci Vage su vrlo vešti u laganju i teško ćete prepoznati da pokušavaju da nešto sakriju od vas. Emotivnom manipulacijom će naterati partnera da se oseća neprijatno što je uopšte postavio ili posumnjao!

Škorpija

Ukoliko muškarac Škorpija želi da sakrije nešto od vas on će to uraditi vrlo proverenom taktikom. Najpre će početi da vas vređa ili traži mane, kako bi vas skrenuo s traga!

Strelac

Neoprezni Strelac svuda će ostavljati tragove ili će mu se omaknuti poneka izjava. Svaki put kada ga pitate, daće vam drugačiji odgovor. Ukoliko vas vara, proverite njegov sto ili telefon, gde ćete vrlo brzo pronaći neki sumnjivi trag!

Jarac

“Ti si me dovela do toga!” On igra igru bacanja krivice. Ukoliko ga uhvatite u laži, na kraju ćete vi ispasti krivi za to što vas je lagao.

Vodolija

Vodolije mogu biti vrlo ubedljive kada lažu, jer će vas gledati u oči i otvoreno lagati! Nije im problem ni da se zakunu na vernost, a da sa strane svašta nešto kriju!

Ribe

Ako počne da vam previše udovoljava i ispunjava želje, znajte da vas muškarac Riba nešto opasno laže! Emotivne Ribe će uvek na kraju i priznati svoju laž jer nemaju srca da lažu!

izvor, foto: cosmopolitan

NAJČITANIJE:

Ivona Krstić

Osmeh je jedina kriva linija koja ispravlja mnoge stvari :)

You may also like...