Astro prognoze: šta nam donosi mlad Mesec u Jarcu od 22. decembra 2014. godine

Mlad Mesec u Jarcu na samom početku zime donosi velike novine svim znacima!

Foto: Profimedia

Promene su ogromne pred nama, jer dan nakon mladog Meseca, Saturn, koji vlada Jarcem prelazi iz Škorpije (koje će kao i Bikovi, Lavovi i Device da odahnu) u znak Strelca, što će nam svima doneti veće promene ne samo narednih 29 dana, do sledećeg mladog Meseca, već i narednim godinama.

Jarac je znak koji teži materijalizaciji, ostvarenju onoga što sebi postavi kao cilj i sklon je dobrom planiranju i organizaciji. Zato 22. decembra 2014. godine, prvog dana mladog Meseca vreme je da pravite planove, ili radite vizualizaciju ili pak podnosite zahtev, ili molbu, verujući u pozitivan ishod, ili ostvarenje onoga čemu težite.

Strpljivo i svesno uđite u promene, koje će doneti i nešto sasvim drugačije od onoga što je bilo. Nije vreme da se vraćate u prošlost, nego da krenete sigurnim koracima ka novinama i da pri tome budete spremni da prihvatite i neku novu odgovornost, bilo da se to odnosi na nov posao, odnosno profesionalni napredak i obaveze koje on donosi, ili se odnosi na odgovornost prema svojoj porodici, ili partneru ili nečem drugim, u zavisnosti u kojoj vam je kući mlad Mesec.

Ako vam je u petoj kući on će vam doneti promene u ljubavi, a to će osobama koje imaju podznak u drugoj polovini Lava ili Devici, ako je Ovnu to će biti vezano za karijeru; u Biku za obrazovanje, ili daleka putovanja ili duhovnost, Blizancima za finansijsku podršku od drugih; u Raku za promene i novine vezane za partnerstva, Lavu za ljubav, ili posao; Devici za ljubav, Vagi za nova poznanstva, ili nova znanja, ili komunikaciju, Škorpiji za promene na finansijskom planu, Strelcu u izgledu, ponašanju, ili na finansijskom planu (zavisno od toga da li vam je podznak na početku, ili pri kraju ovog znaka); Jarcu ili u izgledu, ili u vezi sa podsvesnim, snovima i tajnama, Vodoliji u prijateljstvu, timskom radu, projektima, ili aktivnostima u samoći i izolaciji, a Ribama u vezi s karijerom, prijateljstvima i timskom radu.

Važno je da u narednom periodu budete aktivni, da se ne prepustite melaholiji ili depresivnosti, nezadovoljstvima, koje u periodu Jarca mogu da se očekuje.To ćete postiću upravo ako budete više fizički aktivni, ili ako radite na svom uzdizanju, na podizanju raspoloženja na način koji je vama blizak i dostupan. Mlad Mesec je u sekstilu sa Neptunom u Ribama, te je potrebno da verujete da ćete uspeti u novinama i da će vam one doneti ili veću emotivnu bliskost ili osećaj sigurnosti i stabilnosti, koji vam je sada pred predstojeće praznike, baš bio neophodan.

Ako krenite sa šta pozitivnijm namerama i dobrom energijom u novine i promene, one će vam doneti upravo ono za šta se i zalažete.

Ovog puta uspeh dolazi kroz upornost, trud i strpljenje i verovanje u mogućnost ostvarenja dugo očekivanu promenu u životu, posebno osoboma rođenim u znaku Jarca, a zatim i svima ostalima. Novi ciklus je pred nama u kojem je ostvarenje vaše vizije, ili plana blizu, ukoliko verujete da je to moguće.

Najbolje vreme za započinjanje novina je 23. decembra. Tada posebno obratite pažnju na predloge ili novu šansu koja će se pojaviti, jer ona je ta koja može da vam donese promene koje su vam sada dobrodošle.

izvor, foto: lisa.rs

NAJČITANIJE:

You may also like...