AKO SU PAMETNI: Pet tipova žena koje tipovi ne žele da ožene!

Ukusi i nivoi mazohizma kod muškaraca se značajno razlikuju, ali postoji šest tipova žena koje nema šanse da ožene. Ako su pametni.

tragovi

Ups, oženio sam Hitlera

Čak i muškarci koji vole dominantnu damu u krevetu – ne žele da im neko govori šta da rade posle. Da, svi znamo onaj par u kojem mu ona govori “pošli smo”, kao da šeta retrivera, a ne muža, ali većina frajera ne želi da oženi diktatora. Žene koje vole da pripitome tipa do te mere da nema svoje ja, na kraju ga ostave zbog nekog novog projekta. Zato ih muškarci i izbegavaju.

Ne seckaj šniclu

Dovoljna mu je jedna majka. Ne seckaj mu šniclu, ne trčkaj za njim kao da je dete, posebno ne u javnosti. Ne budi ona žena koja sramoti svog muža. I ne kritikuj svaku stvar koju uradi. Posebno ne u spavaćoj sobi.

Divljakuša

Tipovi hoće u krevet sa divljom i opičenom, ali je neće voditi pred oltar. Jedna stvar je letnja draga, druga osoba treba da ti podiže decu. Kada tip konačno poželi da se skrasi, uradiće to sa ženom koja je spremna da se skrasi uz njega. Čak i kada želite ozbiljno vezu, možda je bolje da ne spomenete ono veče kada ste se pijane pele na šank. Može odmah da vas diskredituje kao lake.

Mukica

Muškarci ne vole mukice, i to iz dva razloga. Jedan – nemaju pojma kako da im pomognu i dva – ne žele da budu utučeni sa njima. Ako se devojka konstantno žali, sve joj je crno i samo želi da kuka, čak i najzaljubljenijem tipu će biti preko glave. On treba da se obaveže na “do kraja života”, a to je prilično dug period da trpiš nečiju negativnost.

Peti tip bolje da odmah usvoji mačku

Čak i ako se lik zezne i oženi ovaj tip ribe, gotovo sigurno će se razvesti. U pitanju je osoba opsednuta kontrolom, čuveni kontrol frik. “Stavi ovo levo, kupi taj auto, pomeri kauč, pogrešno si to namestio, ubrzaj, uspori, ne diši”.

Ako lik ima imalo mozga, neće oženiti takvu ženu. A šta će ti lik koji nema mozga?

izvor, foto: 24sata

NAJČITANIJE:

Ivona Krstić

Osmeh je jedina kriva linija koja ispravlja mnoge stvari :)

You may also like...