Ako ste se pitali kako izgledate tokom seksa – Evo jednog odgovora!

Tehnologija koja nas oduševljava, vrlo često nas ostavi u čudu.

devojka

Ako ste se kojim slučajem ikada zapitali kako izgledate dok vodite ljubav, Google ima novosti za vas. Pomoću aplikacijeSex with Google Glass možete da vidite tačno kako izgledate tokom seksa. Da bi aplikacija ispunila svoju svrhu, potrebno je da i vi i partner imate Google naočare (koje imaju cenu od 1.500 dolara).

Sa njima, osim što ćete moći direktno da snimite akciju, moći ćete da promenite muziku, prigušiti svetlo (ako je kompatibilna sa naočarima) i dobiti predloge za nove seksi poze.

Pornografija iz kuće radinosti nije nikakva novost, ali ono što je novo i zanimljivo jeste snimanje vas samih iz perspektive vašeg partnera. Aplikacija uređuje oba snimka – vašu i partnerovu, i pretvara ih u jedinstveni video koji je dostupan za gledanje samo pet sati nakon nastanka (barem nema opasnosti da ga neko ukrade).

Cela stvar se čini uvrnutom i pomalo deluje kao još jedan izvor ega i ponosa, poput slikanja selfie fotografija nakon seksa. Nema ništa loše u tome što se neko oseća seksi i što to pokazuje, ali ova aplikacija opasno koketira sa egom i zaljubljenošću u samog sebe.

izvor, foto: cosmopolitan.rs

NAJČITANIJE:

You may also like...