Ako radi ovih 12 stvari, sa njim je orgazam zagarantovan

Ma koliko seksi i iskusno izgledao, nikada ne možete da znate kakav je kad se svetla ugase. Zato je važno da obratite pažnju na ove signale jer će vam reći da li vas na kraju večeri očekuje orgazam ili ne.

Par

1. Svaki put kada ga pitate da uradi nešto drugačije, on reaguje sa “naravno” i potrudi se da bude bolji ubuduće. Kada dođe do seksa, i vi mu date konkretno uputstvo šta da uradi, velika je verovatnoća da će na to prionuti sa punom pažnjom i pružiti vam orgazam koji će vas raspametiti.

2. Kada vas ljubi, ne pokušava da nabije jezik do vašeg grla kao da ima 13 godina. Svaki par ima seriju strasnog ljubljenja, ali uvek je sjajno kada vam pokaže da može da vas ljubi nežno i uživa u tome. To je super stvar kad dođe do oralnog seksa.

3. Ne dovodite u pitanje to da li ste mu privlačni ili ne. Sve devojke su se makar jednom zabavljale sa dečkom za koga su mislile “znam da sam mu privlačna jer želi da spava sa mnom, ali mi nikada nije rekao da sam lepa i šta ako sa mnom želi samo seks”. Kada ste nervozni mnogo teže ćete doći do orgazma, a kada se tip prema vama ponaša kao da ste njegova lična boginja, bićete opuštenije tokom seksa i nikada nećete brinuti o tome kako vaše telo izgleda.

4. Osećate se slobodno da budete prirodni pred njim. Ako zna kako izgledate dok jedete u pidžami sa neopranom kosom od dva dana i ne mari za to, velike su šanse da on jednostavno voli ono što vi jeste (bez spremanja od dva sata pred izlazak). Osećaj da vas voli takvu kakva jeste – sve vreme – pomoćiće vam da budete opušteni u krevetu i prepušteni divnoj stvari koju ćete završiti orgazmom.

5. Svaki put kada mu kažete nešto što vam je bilo teško da prevalite preko usta, on odreaguje kao odrastao muškarac sa integritetom. Ovo je posebno neprocenjivo u spavaćoj sobi jer možete da mu otkrijete svoje najdublje seksualne fantazije i znate da vas neće ismevati ili gledati čudno, već će se maksimalno potruditi da ih ispuni jer zna da on nije jedini koji treba da uživa u seksu.

6. Kada kažete muškarcu da prestane da radi nešto što vas izuzetno nervira, on to zaista učini i ne ponavlja više. Ukoliko muškarac poštuje vaše granice, osećaćete se mnogo bolje tokom seksa zbog toga što znate da možete da mu kažete ono što vam smeta, a on neće insistirati kako je to “super”. Ukoliko počne da vas ubeđuje da radite nešto što ne želite, ostavite ga i ne osvrćite se. Nikad.

Ženski orgazam ipak nije nedostižan

7. Siguran je u sebe. Svako ima deo tela zbog kojeg se ne oseća čudno ili nelagodno, ali ukoliko je on samosvestan i samouveren, neće mu biti čudno da proba nove stvari u spavaćoj sobi, što znači da će biti u stanju da posluša sve “savete” koje imate da mu date povodom vašeg velikog O.

8. Pamti stvari zbog kojih ste vi nervozni i pita vas kako da to popravi. Tipovi koji pamte stvari koje im govorite, posebno one koje čine da se osećate neprijatno, su tipovi koji to nikada namerno neće činiti. Dobri tipovi ne žele da vam seks presedne.

9. Iznenađuje vas malim znacima pažnje koje nikada ne očekujete da dobijete, ali ispadnu uvek savršeni. Prevod: On će možda isto učiniti kada dođe do seksa i prirediti vam zadovoljstvo nakon kojeg ćete danima biti oduševljene.

10. Ukoliko je dobar na plesnom podijumu, dobar je u krevetu.Možda jeste kliše, ali je realan kliše.

11. Dok razgovarate sa njim on vas gleda u oči i pomno vas sluša. To je kao da vas mazi očima i ceni ono što govorite. Kad je reč o tome da vas muškarac ceni… pa znate šta vas čeka pod čaršavima.

12. Ne može da skloni ruke sa vas, pa čak i kad ste u najgorem izdanju. Kada je tip zainteresovan da dodirne svaki deo vas dok nosite nimalo seksi trenerku i majicu za po kući, velike su šanse da će biti još više zainteresovan kada ste bez odeće, a to povećava šanse za orgazam za 1.000 odsto otprilike. Što je veoma dobar procenat, zar ne?

izvor, foto: 24sata

NAJČITANIJE:

Ivona Krstić

Osmeh je jedina kriva linija koja ispravlja mnoge stvari :)

You may also like...