Ako niste znali, ovo je najnoviji ‘vrući’ trend na Fejsu (FOTO)

Nezaobilazni ‘selfie’, fotografija samoga sebe, snimljena telefonom ili web-kamerom koja se potom postavlja na društvene mreže, reč je koja je nedavno ušla u oksfordski rečnik.

facebook

‘Selfie’ fotke po društvenim mrežama dostigle su svoj vrhunac, i koliko god odbojne bile, u tolikoj meri da vas prijatelji dokazano mogu zamrziti zbog istih, vaš je ‘zid’ i dalje na dnevnoj bazi verovatno pretrpan fotkama vaših prijatelja koji su sami sebe fotografisali u (njima) simpatičnim situacijama. Naprimer, dok su pućili usne, odnosno pokazivali takozvani ‘duckface’.

Ako ste mislili da je taj trend sam po sebi odvratno napadan, zgrozit će vas najnovija vest o tome da je spomenuti internetski pojam sada dobio i svoju novi izdanicu, takozvani ‘helfie’, koji je identičan svom prethodniku, ali s dodatkom toga da je naglasak stavljan na kosu i frizuru.

Naravno, nije trebalo puno proći da bi se ovaj trend rapidno proširio bespućima interneta, pa su ga tako u rekordnom roku prihvatile i mnoge holivudske zvezde.

Cela je stvar dobila na ‘težini’ kada je pre nekoliko dana pop-diva Beyonce na svom Instagram profilu objavila fotografiju svoje nove frizure, a ubrzo su identičnu stvar napravile i Rihanna, Vanessa Hudgens, Nicole Richie, Kourtney Kardashian, Miley Cyrus te, između ostalih, Coco Rocha.

faceizvor:cosmopolitan

NAJČITANIJE:

 

Ivona Krstić

Osmeh je jedina kriva linija koja ispravlja mnoge stvari :)

You may also like...