Ako baš hoćete da mu uništite samopouzdanje, izvolite mu reći da je…

Ne, nije samo jedno. Tri rečenice muškarca izuvaju iz cipela i čine da se osećaju jadno i bedno. Ako ne želite da ga načisto upropastite, onda nikada nemojte da izgovorite tri rečenice.

foto: thinkstock

Muškarci su, zapravo, prilično osetljive biljke u nekim situacijama, tako da ih čak i naizgled bezazlena primedba može potpuno izbaciti iz takta i napraviti im pravi kratki spoj u mozgu. Magazin “Metro” je izdvojio tri situacije koje će sasvim uspešno da vam upropaste i dan i njegovo samopouzdanje.

Ne verujete? OK, isprobajte ovo: kad vaš dragi nešto popravi u kući i ima ponosnu facu koja govori “vidi kako sam ja to majstorski uradio”, vi to ovlaš pogledajte, protresite i recite nešto tipa “mhhm, Dejan/Pera/Dragan (a.k.a. vaš bivši) je bio pravi majstor za takve stvari.” Ustvari, nemojte ako vam je život mio ili ako imate bilo kakve planove s njim jer ćete dane i dane potrošiti pokušavajući da se iskupite za ovu kardinalnu grešku.

Zapamtite – bivši frajeri ne postoje, progutala ih je neka druga dimenzija i oni se ne spominju. Nikad. Ni kad umru.

Druga situacija je kad neoprezno ispalite da je Mirko/Nikola/Aca (a.k.a. njegov ortak) baš jako zgodan … I opet će nastati neprijatni tajac, on će izgledati kao da su mu sve lađe potonule, a u sledećih nekoliko dana moraćete da slušate priče iz detinjstva u kojima je dotični drugar ispao neviđeni “smrad”.

I na kraju, najmanje drastična, ali ipak drastična situacija i neobično bolna za svakog muškarca koji ima imalo iskustva sa ženama – pitanje “izgledam li debelo u ovome?”. Svaki iskusniji muškarac poželeće da ste spomenuli bilo koju od prve dve situacije jer je potpuno svestan da je u šah-mat poziciji i da ništa što kaže ne može da prođe nekažnjeno s vaše strane … A ne može ni da prećuti.

izvor, foto: prva.rs

NAJČITANIJE:

Ivona Krstić

Osmeh je jedina kriva linija koja ispravlja mnoge stvari :)

You may also like...