9 najvećih ženskih tajni: Stvari koje sve radimo, a nikada ne priznajemo svom muškarcu!

Pogledajte šta sve žene ne bi priznale ni za živu glavu.

Par, poljubac, zavođenje

Postoje tipične stvari koje sve žene rade kada su frajeri u pitanju, ali nema šanse da to priznaju. Pretraživanje bivših na internetu, drugarice koje znaju baš sve detalje o njemu, ni pod razno neće da otkriju (tačan) broj bivših partnera… Pogledajte šta sve devojke ne bi priznale ni za živu glavu.

1. Čuva i pamti sve ljubavne poruke

Sve slatke stvari koje joj je rekao muškarac ona drži zapisane u dnevniku ispod kreveta i jedva čeka da to pokaže svojoj budućoj deci. A postoji i velika verovatnoća da je to već podelila s prijateljica i pohvalila se da ima divnog dečka.

2. Proganja bivše parterove devojke na internetu

Bivše devojke svog partnera doživljavaju kao opasnu konkurenciju i pretražiće internet uzduž i popreko čim saznaju njeno ime. Prvi cilj – pronaći zajedničku fotografiju.

3. Njene prijateljice znaju baš sve o njenom partneru

Svaki put kada muškarci naljute svoju dragu, njene najbolje prijateljice znale su do najsitnijeg detalja šta su frajeri zgrešili. Zato drugarice ponekad onako čudno gledaju “zetove”.

4. Postoje dani kada je stvarno nepodnošljiva

Čak i najstabilnije žene imaju dane kada su potpuno nenormalne, ali kao što je Merilin Monro jednom rekla: “Ako ne možeš da me podneseš u mom najgorem izdanju, ne zaslužuješ me u najboljem izdanju.”

5. Prijateljice znaju da će devojka da ostavi partnera

Njene prijateljice znale su još odavno da će devojka da raskine sa momkom, čak su je podržale u tome. Ako prijateljice počnu neuobičajeno pažljivo da se ponašaju prema dečku svoje drugarice ili prestanu da ih pozivaju na zajednička druženja, to mogu da budu znakovi da će devojka uskoro da ostavi dečka.

6. Nikada nećete priznati (tačan) broj muškaraca s kojima je spavala

Iako se uglavnom trudi da bude iskrena, najverovatnije nećete nikad da otkrije istinu kada je dragi pita s koliko njih je spavala pre njega. Jednostavno – nije sigurna koji bi mu broj bio prihvatljiv.

7. Upoređuje ga sa svojim bivšima

Svi muškarci bi voleli da ovo zapravo nije tačno, ali istina je da žene povremeno upoređuju svoje sadašnje i bivše ljubavi. Žene ovo ne rade nužno da bi utvrdile ko je bolji, nego je upoređivanje i jedan od načina da se naviknu na nove navike i ono što sadašnji partneri vole i ne vole.

8. Ne smeta joj (malo) ljubomore

Previše ljubomore će da je otera od partnera, ali malo ljubomore joj pokazuje da mu je stalo. To ne znači da muškarac treba da premlati svakog tipa koji s njom flertuje u klubu, ali biće joj drago ako se umeša i džentlmenski mu kaže da odbije.

9. Stalno testira partnera

Čak i ako toga nije svesna, devojka želi da zna da će njen muškarac uvek da bude iskren, odan i brižan, pa će svoje poverenje u njega stalno da testira. Ako neočekivano postavlja nasumična pitanja ili počne čudno da se ponaša, možda to radi da bi videla kako će da reaguje njen partner.

izvor, foto: kurir

NAJČITANIJE:

Ivona Krstić

Osmeh je jedina kriva linija koja ispravlja mnoge stvari :)

You may also like...