8 tema kojima ćete uništiti i izlazak i sve svoje šanse

Ukoliko želite da je oterate – ove teme su sjajan način za to. Ako pokušavate da izgradite odnos, najbolje je da ih zaobiđete u širokom luku.

Foto: Shutterstock

S KOLIKO SI MUŠKARACA BILA?

Ovo pitanje je zabranjeno za oba pola. Ne želite da znate odgovor na ovo pitanje. Bilo da je broj muškaraca s kojim je bila veći, niži ili prosečan u odnosu na vaša očekivanja, ništa se neće promeniti osim možda vaših osećanja. Ukoliko mislite da je bila s previše muškaraca, pomislićete da spava sa prvim koji naiđe ili ćete u u suprotnom mislite da možda nešto s njom nije u redu.

Umesto ovog pitanja, bolje je da je pitate: “Koliko si dugih veza imala?Držite se podalje o pitanju o seksualnim vezama i fokusirajte se na duge, ozbiljne veze koje je imala, jer ćete na taj načim shvatiti da li je posvećena u vezama ili voli da izlazi sa momcima i ne shvata ih ozbiljno. S druge strane, odgovorom na ovo pitanje ćete moći da pretpostaviti koliko je seksualnih partnera imala ukoliko vas to baš mnogo interesuje.

HOĆEMO KOD MENE?

Odlično se provodite i ne biste želeli da se veče tu završi, pa ste je jednostavno pitali da odete kod vas. Međutim, ovakva formulacija pitanja će je vrlo lako navesti da pomisli da očekujete seks.

Bolje joj recite: “Jednostavno ne želim da se veče završi ovde.”

Ovo je bolja opcija iz više razloga: nije pitanje, pa neće morati da odgovori na njega, a s druge strane, daje joj mogućnost da sama predložiti da idete kod nje ili vas i to bez bilo kakvog pritiska.

TREBALO BI DA UPOZNAŠ MOJU PORODICU

Upoznavanje porodice je ozbiljna stvar za svaku devojku, jer može da ojača ili upropasti neku vezu, a i želja za upoznavanje porodice joj daje do znanja da ste u ozbiljnoj i stabilnoj vezi. Morate da razumete zašto je ovo veliki korak u svakoj vezi, jer žene sa svojim roditeljima upoznaju samo značajne momke, a nama muškarcima je to često nevažna stvar.

Pre svega razmislite da li želite da je upoznate sa roditeljima iz pravih razloga, a potom je pitajte: “Da li bi želela da upoznaš moju porodicu?”

Ovakvim pitanjem ćete joj dati do znanja šta vi osećate, ali ćete joj ostaviti prostor da sama donese odluku kada bude spremna.

DA LI TI JE BILO DOBRO?

Kao i prvo pitanje, i ovo je potpuno degutantno pogotovo nakon seksa. Možda ste možda najgori ljubavnik na svetu, ako vas žena s kojom ste vodili ljubav voli, ona će vas slagati da je imala najbolji seks u životi.

Bolje joj recite: “Ovo je bilo predivno.” Ako želite da znate kako joj je bilo u toku vođenja ljubavi, a da je ne pitate na tupav način, recite joj da vam je bilo super, a ona će vem već nekako odgovoriti, ali vas makar neće slagati.

IZGLEDAŠ OČAJNO U TOJ KOMBINACIJI

Znamo koliko žene provode ispred ogledala, a ako joj nakon višesatnog odabira kombinacije, kažete da izgledate loše, spustićete joj samopouzdanje i upropastiti izlazak. Bolje joj recite da ne volite tu kombinaciju.

Ukoliko morate da joj kažete da vam se ne dopada kako izgleda, bolje okriviti autfit, a ne osobu koja ga nosi. Ako vam se ne dopada kako joj stoji haljina, suknja ili džemper, okrivite materijal ili recite da joj određena boja ne odgovara.

UGOJILA SI SE, ZAR NE?

Ako se ugojila, onda to sigurno i sama primećuje, pa je poslednja stvar koja joj je potrebna da njen dečko to i potvrdi.

Recite joj: “Hajmo da trčimo danas. Nešto sam van forme.”

Ako ste primetili da se ugojila, onda je vaš cilj da se malo zdravije hrani i da vežba. Umesto da joj kažete da je nabacila nekoliko kilograma, predložite joj da zajedno trenirate i na taj način je motivišite da skine višak kilograma.

NE VOLIM TVOJE PRIJATELJE

Ok, to se dešava. Ali sigurno nije najsjajnije rešenje da joj kažete da vam se ne dopadaju njeni prijatelji, jer ste sigurno svesni da oni zauzimaju važno mesto u njenom životu.

Recite joj kako vam se čini da bi trebalo da proširite krug prijatelja i upoznate neke nove ljude.

MOJA BIVŠA JE OVO RADILA U KREVETU. MOŽEŠ LI I TI ?

U redu je svoje fetiše podelite sa devojkom, ali je neprihvatljivo da joj otkrijete fetiše bivše devojke ili neke seksi stvari koje ste radili sa bivšom. Ništa ne ubija libido kao ovo pitanje.

Recite joj: “Hajde da uradimo ovo večeras u krevetu.”

izvor, foto: menshealth

NAJČITANIJE:

Ivona Krstić

Osmeh je jedina kriva linija koja ispravlja mnoge stvari :)

You may also like...