7 stvari koje muškarci najviše mrze

Iako nismo sa različitih planeta, ono što je vama sasvim normalno, njega izluđuje. Sitnice su te koje čine život lepšim, posebno u dvoje, te prepoznajte da li ga svakodnevno izluđujete nekim nepotrebnim stvarima.

zavodenje

Kada govorimo o muškarcima, lako možemo da navedemo stvari koje kod njih ne volimo: čini se da skoro nikada ne slušaju ono što imamo reći, ego im je često viši od Everesta, a fudbal je (kod dobre većine) skoro pa najvažnija stvar na svetu. A kako bi bilo da preokrenemo malo situaciju i zapitamo se šta to oni ne vole kod nas? Iako često mislimo da smo savršene, to je daleko od istine. Evo na šta se momci najčešće žale kada je reč o lepšim polovinama.

Gušenje

Da, postoji nešto što se zove previše ljubavi. On zna šta osećate prema njemu. Nema potrebe da to stalno ponavljate u telefonskim pozivima, sms-ovima mejlovima ili uživo. Potrebno je da mu date malo prostora inače će se muškarac osećati kao da se guši.

Previše šminke

Previše šminke muškarcu može da bude odbojno. To ne znači da ne treba da se šminkate već da nanosite minimalne količine kako bi zadržale što prirodniji izgled.To im je mnogo privlačnije od slojeva šminke.

Zanovetanje

Niste mu mama pa bi bilo dobro da izbegavate situacije u kojima mu govorite šta i kako treba da radi. Neke žene misle da je zanovetanje jedini način da podstaknu muškarca da uradi neke stvari, ali to je, definitivno, jedna od najodbojnijih ženskih osobina.

Poređenje sa bivšim

Bivši je bivši s razlogom, a sa sadašnjim ste iz nekog valjanog razloga. Prestanite da ih poredite. Muškarac ne želi da sluša o tome kako je bivši bio odličan partner za kupovinu ili kako je imao fantastičan posao. Definitivno ne želite da povredite njegov ego (već znamo čemu to može da vodi).

Njuškanje

Prestanite sa proveravanjem njegovog telefona, mejlova ili fejsbuk profila. Veza se gradi na poverenju i ukoliko nemate opravdan razlog da sumnjate u njega, nema potrebe da njuškate po njegovim stvarima.

Plakanje

Da li plačete i zbog najmanje sitnice? Nemojte to da radite. Muškarci mrze plačljivice i suze, pre ili kasnije, neće imati nikakav uticaj na njega.

Kašnjenje

Veliki broj nas nije posebno poznat po tačnosti, ali da li znate koliko muškarci mrze da nas čekaju? Potrudite se. Ukoliko vam je potrebno više od sat za spremanje, počnite ranije. On će vas smatrati odgovornijom ukoliko ne budete kasnili.

izvor, foto:kurir

NAJČITANIJE:

Ivona Krstić

Osmeh je jedina kriva linija koja ispravlja mnoge stvari :)

You may also like...

Comments