6 seksualnih poza o kojima mašta svaki muškarac

Želite li malo začiniti svoj seksualni život i iznenaditi partnera? Isprobajte neke od seksulanih položaja o kojima vaš partner sigurno potajno mašta. Nakon lagane večere ili dobrog filma priuštite sebi i njemu zadovoljstvo koje ćete dugo pamtiti. Donosimo vam nekoliko poza na koje ni jedno od vas neće ostati ravnodušno.

seks

1. Propeti tigar
Muškarci vole sirovu prirodu seksualnosti s leđa. Spustite se na sve četiri i postavite na sam kraj kreveta, dok on stoji iza vas. Držite svoja kolena blizu jedno drugom , dok on dotiče svojim nogama vaše. Pokušajte stisnuti mišiće oko karlice jer će to dati par centimetara imaginarine dužine njegovom penisu.

2. Luda vožnja za njega
Dok leži na leđima, zajašite ga, okrenuti leđima njegovom licu. Sedeći uspravno, držite ruke na njegovim bokovima i lagano se njišite nekoliko minuta. Ukoliko ste zadovoljni sa uglom i položajem, ubrzajte i prepustite se užitku. U ovom položaju možete potpuno kontrolisati dubinu penetracije.

3. Vatreni pogled
Odaberite stabilnu, ravnu površinu (poput stola) u ravnini njegovih bokova, i popnite se na nju. Dok stoji ispred vas, lagano se ispružite na leđa kako bi on imao svoj show. Podignite se na laktove i podignite noge tako da vas može držati za gležnjeve. U ovoj pozi, može vam gledati lice, grudi, stomak i genitalije. Kad uđe, legnite do kraja i dodirujte svoje telo. To će ga izludeti.

4. ‘Dodirni me i pusti’
Zavalite se u kadu i legnite na leđa. Podignite ruke tako da vam dlanovi dotiču površinu i glava bude nekoliko centimetara iznad površine. Nakon što uđe u vas u misionarskom stilu, skupite noge i uživajte. Njegov će penis doticati vaše stidne usne, a skupljanjem butina stimuliraće i vaš klitoris, dovodeći do snažnog orgazma.

5. Kosmički orgazam
Umesto da celim telom leži na krevetu, recite mu da spusti glavu i ramena na pod, a bokove i noge da ostavi na krevetu. U tako „visećem“ položaju legnite na njega. Pred sam vrhunac, snažno stisnite njegov perineum (mesto između testisa i anusa). Muškarci prolaze dve faze tokom svršavanja, orgazam i ejakulaciju. Pritiskom na perineum, odlažete ejakulaciju i produžujete sam osećaj orgazma.

6. ‘Nemoj se prestati pomerati’
Nađite malu stolicu. Kad vaš partner sedne, obgrlite ga i stopalima dotaknite tlo, polako se spajajući. Kolena postavite u položaj od 90 stepeni. Prvo pustite samo da mali delić njegovog penisa uđe u vas, a zatim se spuštajte centimetar po centimetar. On rukama može doticati vaš klitoris, a kad je pred orgazmom, usporite pokrete i pustite da njegovi prsti rade za vas. Ovom tehnikom bićete sinhronizovani i oboje možete istovremeno doživeti orgazam.

izvor:zadovoljna

NAJČITANIJE:

Ivona Krstić

Osmeh je jedina kriva linija koja ispravlja mnoge stvari :)

You may also like...

Comments

  1. […] 6 seksualnih poza o kojima mašta svaki muškarac […]