6 najčešćih seks fantazija skoro svake devojke

Ne brinite, sa vama je sve u redu, pustite mašti na volju!.devojka, muškarac, profimedia

Možda imate najbolji seks sa partnerom, ali vaše misli ponekad odlutaju negde dalje. Što je dobro, tvrde stručnjaci i otkrivaju kako su fantazije zdrave i da mogu da vam pomognu da utvrdite ono za čime žudite. Ako se nađete u svetu seksi mašte, ovo je nekoliko najučestalijih scenarija koji se motaju po glavi većine.

Potčinjena
Možete to nazvati i efektom “50 Nijansi Sive”, ali da budemo iskreni – mnoge žene volele su da budu u većoj ili manjoj meri, u zavisnosti od afiniteta, kontrolisane u seksu i mnogo pre Kristijana i Anastazije.

Dominantna
Vi ste ta koja preuzima inicijativu i kontrolu, zapoveda i dominira, a on čini sve što vi kažete.

Uloge
Možda želite pregled kod seksi doktora, višu ocenu kod profesora ili samo da se izvučete da ne platite kaznu za prebrzu vožnju. Zašto ne? Sve što vam je potrebno jeste malo mašte i nimalo srama.

Seks na javnom mestu
Prema jednom istraživanju, čak 60 odsto žena mašta o tome, a sve se vrti oko uzbuđenja da biste mogli da budete uhvaćeni.

Seks s potpunim strancem
Ovo je takođe jedna od popularnih fantazija, ali i sasvim normalna, koja svoju popularnost može da zahvaliti činjenici da ovde nema nikakvog pritisaka niti drame, već samo fizičkog užitka. Zašto on večeras ne bi bio potpuni stranac?

Seks neuobičajenim lokacijama
O tome mašta čak 80 odsto žena, a takve lokacije podrazumevaju peščane plaže ili hotelske sobe sa romantičnim pogledom, ali i kuhinjske elemente kao i đakuzije.

izvor, foto: kurir

NAJČITANIJE:

You may also like...