6 iznenađujućih faktora koji muškarce čine nesigurnim

Veličina penisa i gubitak kose nisu na spisku!

sastanak

Koliko god možda izgledali kao da ih većina stvari ne zanima ili ne opterećuje, ako pomislite da su malo tupavi, da ne znaju da se oblače ili imaju grozne navike – to će ih i te kako pogoditi! I muškarci su samo ljudska bića i postoje stvari koje ih čine ranjivim.

Evo 6 stvari koje se provlače kroz oklop muškog samopouzdanja.

# Bezvezan automobil

Automobili su investicija, pa ako muškarac ne poseduje novac njemu će biti bitno samo da poseduje jedan – bilo kakav. To kako on izgleda, koliko fleka ima po sedištima i što se control tabla raspada njemu nije ni najmanje važno sve dok se žena ne nađe u njemu. U tom trenutku, on zna da ste vi svesne da je švorc. Da li ga osuđujete? Da li mislite da je patetičan? To je ubica njegovog samopouzdanja.

# Neprijatni rođaci

To može da bude stric koji za večerom priča o poseti striptiz klubu, baba koja ima neprijatne komentare o porodici ili stariji brat koji uvek započinje žučnu raspravu o politici. Bilo šta od ovoga može da učini tipa da se oseća neprijatno prvi put kada dovede devojku da upozna njegovu porodicu. On je imao godine da prihvati mane ljudi, a nadaće se da ćete vi to uspeti za samo jedno veče. Najveći strah – da ćete projektovati njihove mane na njega.

#  Stomak

Mislite da on ne mari zbog velikog stomaka? Razmislite opet. Možda je nekad imao six pack, ali sada njegov stomak više izgleda kao pivski stomak. Ali vratiće se u formu brzo. Veoma brzo. Njega bi učinilo srećnim da ne posmatrate njegove mane.

# (Ne)kultura

Prvi dejt. Govorite o tome kako ste mesec dana proveli u Malagi, on govori o tome koliko mrzi aerodrome. Vi govorite da volite filmove Džona Higinsa, a on ispriča priču kako misli da je video Pirs Brosnana. Možda je on nesposoban da vodi razgovor o bilo čemu osim o sebi, ali je i vrlo moguće da nema ideju gde se nalazi Malaga ili ko je Džon Higins i pokušava da menja temu pre nego što to same shvatite.

# Intimna frizura

Ups. Ali verujemo da se trudi da održava stvari pod kontrolom tamo dole, samo eto baš tad nije stigao.

# Dlake na leđima

Ali imajte razumevanja, on ne može da dohvati rukama da ih obrije, a nije da će pitati nekoga za pomoć. Ali uvek možete da mu date broj kozmetičara sa obećanjem o punoj diskreciji.

izvor, foto: cosmopolitan.rs

NAJČITANIJE:

You may also like...