5 načina da postanete umetnik predigre!

Odavno je poznato da momci koji nisu vešti u predigri imaju manje uspeha u seksu. Kako ostati upamćen kao najbolji ljubavnik na svetu?

Foto: Shutterstock

Mnogi muškarci smatraju da je predigra gubljenje vremena. Prilično sebičan stav, moramo priznati, jer je upravo predigra ono što odlučuje hoće li devojka iz kreveta ustati zadovoljena.

Ovaj deo seksualnog iskustva je ključan za njeno postizanje orgazma, a to je ono čemu težimo, zar ne?

Zato vam predstavljamo nekoliko načina da podgrejete atmosferu i pripremite i sebe i svoju partnerku za nezaboravnu noć…

MASAŽA

Dok se zagrevate za vrelu igru, počnite masažom unutrašnje strane njenih butina, zatim se s pustite ka člancima, stopalima i iznenada vratite butinama. Iznenadićete se koliko je ova metoda delotvorna!

PITAJTE JE ŠTA JE PALI

Otvorenost je uvek najbolji način da zabeležite uspeh.

“Većina žena ceni muškaca koji želi da bude siguran da je i ona zadovoljena”, ističe dr Barbara Bartlik, profesor psihijatrije na Univerzitetu “Kornel”. “Ukoliko primeti da se trudite da je zadovoljite, biće raspoloženija da ‘uzvrati uslugu’.”

BUDITE NEŽNI

Naravno, klitoris j deo tela koji zahteva vašu punu pažnju. Međutim, mnogi od nas to čine potpuno pogrešno.

“Direktna stimulacija klitorisa može biti bolna”, objašnjava Keti Vinks, autorka knjige The Good Vibrations Guide to the G-spot, i dodaje je mudrije stimulisati gornji deo klitorisa (na kom se susreću stidne usne) ili trnjati po bočnim delovima klitorisa nego snažno dodirivati sam ovaj organ.

PROŠIRITE REPERTOAR

Dok je oralno zadovoljavate, namestite se tako da možete da pravite kružne pokrete umesto jednostavnih pokreta jezikom gore-dole. Tako ona neće ni naslućivati kako će izgledati sledeći pokret i brže će se uzbuditi.

POLjUPCI

Mnogi muškarci, kad su toliko blizu seksa, zaborave šta je ono što ih je dovelo u taj položaj. Odgovor glasi: poljupci. Mnooooooogo poljubaca, ako ste zaboravili.

“Žene najviše erotskog zadovoljstva doživaljavaju čestim i strastvenim ljubljenjem”, napominje klinički seksolog Peti Briton. “Ako steknete utisak da ona polako gubi interesovanje, ljubljenje je najbolji način da ga povrati.”

izvor, foto: menshealth

NAJČITANIJE:

Ivona Krstić

Osmeh je jedina kriva linija koja ispravlja mnoge stvari :)

You may also like...