4 znaka da nije pravi čovek za vas

Sitnice koje se dešavaju, ali i da to nije pametno. Svi imamo svoje mane i grešimo, ali, preko nekih stvari ne treba prelaziti. Pročitajte sledećih nekoliko sigurnih znakova da on nije pravi muškarac za vas.

LJUBOMORAN JE NA VAŠU PROŠLOST

Ne može da prihvati činjenicu da i vi imate prošlost i sav se nakostreši kada se pomene neki vaš bivši momak. Najmanje što vam treba jeste da imate osećaj krivice što ste imali život i pre njega. Vaša prošlost je nešto što niko ne treba da dovodi  u pitanje, niti da je koristi protiv vas.

SEBIČAN JE U KREVETU

Ako je vaš partner sebičan u postelji, treba to odmah da izvedete na čistac. Mora da vodi računa i o vašem, a ne samo o svom zadovoljstvu.

NE VOLI KAD POKAZUJETE EMOCIJE

Svima je poznato da muškarci ne vole kada žene plaču. Tada im je neprijatno i ne znaju šta da učine da bi se ona osećala bolje. Ima muškaraca koji se toliko uspaniče da zapravo postaju besni i ljuti. Ako dugo ostanete u vezi sa ovakvim čovekom, počećete da krijete i suzbijate svoje emocije, a to nije dobro za vas.

VULGARAN JE I GRUB

Vulgarnost na javnom mestu je neprihvatljiva, ali to ne znači da je prihvatljiva kod kuće. Ako je grub prema vama i psuje vas kada ste nasamo, to nije dobar znak. Ako može da se kontroliše kada ste negde napolju, onda može da se kontroliše i kad ste sami između četiri zida.

izvor, foto: blic

NAJČITANIJE:

You may also like...