4 tipa muškaraca od kojih ODMAH treba da pobegneš

Ukoliko već nisi…Beži koliko te noge nose!

Kafa

Niko nije savršen, ali nisi ni ti ustanova za lečenje kompleksa i promašenih ličnosti zar ne? Zato je važno na vreme da prepoznaš sa kim si u vezi, da li ti to prija, ili guši. Ukoliko primetiš neke čudne navike ili ponašanja, savetujemo da odmah ili pokušaš da popraviš(ako je moguće) ili pobegneš dok nije kasno.

Predstavljamo ti 4 tipa muškaraca sa kojima su se devojke srele, a koji su se pokazali kao jedni od najgorih izbora. Kad pročitaš shvatićeš zbog čega.

Gospodin “Volim te”

Zdravo, imam nešto VAŽNOO da ti kažem!. Znam, da nismo dugo zajedno i da je možda malo rano,ali VOLIM TE!

Da se razumemo, iskazivanje osećanja i emocija je skroz u redu, nije i nikad neće izaći iz mode. Međutim, ako ste sa tom osobom izuzetno kratko i još uvek niste imali priliku da se toliko zbližite, a vaš dečko je već opsednut vama i priča da vas voli, to zaista nije baš najnormalnije. “Volim te” u nekoj vezi dođe pre, u nekoj kasnije, ali dolazi prirodno, polako…Ponekad parovi i ne ističu posebno jer i ne moraju, dovoljno je što osećaju. Drage dame, ukoliko imate posla sa osobom koja vas “voli”, a da vas pritom nije dobro ni upoznala ni provela sa vama dosta vremena, ne voli vas, već ideal koji je stvorio u glavi.

Gospodin “Tražim drugu mamu”

Nikakva utakmica ili prijatelji neće ga razdvojiti od vas. On želi da bude samo sa vama. Nikako sam i nikako bez vas! Ustvari on traži majku u vama, traži brigu. Ukoliko primetite da je vaš dragi previše vezan za vas i opsednut, što dalje od njega. Kada vama bude bila potrebna podrška, ljubav, neće biti tu, iako će fizički biti prisutan. Njemu je potreban neko za koga će da se veže i da se brine o njemu. Ne, draga, to nisi ti!

Gospodin “Sanjar”

Sanjari su klasični romantičari. Stalno su zaljubljeni. S kojom god ženom da su u vezi, oni misle da je to ljubav za sva vremena. Koliko god da je lepo biti romantičari, pogotovo danas kada je to retkost, osobe koje su više u oblacima nego na tlu mogu da umore partnera. Ipak želiš realnu osobu koja će te povremeno oduševiti ponekim gestom, a ne svakodnevno gušiti o pojmu ljubavi ili raznim nerelanim situacijama. Ovakav muškarac nikada vas neće zaista upoznati, jer on voli zamišljen ideal vas! Ne voli vas i vaše nesavršenosti! Budite oprezne sa ovim tipom frajera!

Gospodin “Seks”

Ovaj tip momaka će vam pričati bajke i davati milion smešnih razloga samo da biste spavali sa njim. Možda čujete i “Volim te”! Ovaj gospodin želi samo vaše telo i telesna zadovoljstva. Možda i nakon seksa ostane u vezi, ali na vreme prepoznajte da li vas neko ceni kao kompletnu ličnost ili su mu samo na umu telesna zadovoljstva.

izvor, foto: cosmopolitan.rs

NAJČITANIJE:

You may also like...