17 užasnih seks mitova u koje ne smete poverovati

Ne morate da se zahvaljujete srećnoj zvedi što imate dečka kome nije problem da vam pruži oralni seks.

dorucak u krevetu

#1. Morate da imate seks svake večeri da biste imali srećnu vezu

Nema ničeg lošeg u tome da recimo imate seks tri puta nedeljno. Parovi koji seks upražnjavaju iz zadovoljstva i u stanju su da provedeu vreme bez seksualnog čina imaju zdraviji odnos od onih parova kojima je seks primarna stvar koju rade u vezi. S druge strane, možete imati seks i tri puta dnevno, ako tako želite. Pravila ne postoje.

#2. Trebalo bi da bude lako da postignete orgazam svaki put kada imate seks

Mnogim ženama je potrebno više vremena i predigre da bi uspela da opuste svoje telo da doživi orgazam. Nema sramote u tome da predložite nešto drugačije u cilju postizanja orgazma. Za vrhunac je potrebna dobra komunikacija među partnerima.

#3. Muškarci vas neće želeti ukoliko niste izdepilirane

Muškarac kome je zaista stalo do vas neće biti problem da ima seks sa vama čak i ako vaše noge nosu savršeno glatke. Vaša donja frizura nije merilo toga da li ćete imati seks ili ne, tipovi koji tome pridaju ogroman značaj su hipokrate koji ni sami ne sređuju sebe, a uvek daju sebi za pravo da to zahtevaju od žene.

#4. Menstruacije su grozne

Muškarci koji misle da je menstruacija odvratna imaju nivo svesti četrnaestogodišnjaka. Žene izbegavaju seks u tom periodu jer se ne osećaju prjatno, ali muškarac kome to ne smeta je zrela osoba. Vi uvek imate pravo izbora.

#5. Oralni seks je obavezan

Ništa u seksu nije obaveza. Čak i onda kada vas „krivi“ jer imate menstruaciju. Da ne pričamo o tome kada to od vas „na silu“ zahteva. Seks je stvar uživanja, oralni seks je stvar izbora.

#6. Kada uživate u misionarskoj pozi, vaš seksualni život je dosadan

To je kao da neko kaže da ste dosadni jer svakoga dana nosite puštenu kosu. Misionarska poza je prijatna i lagana, ako vama ona najviše odgovara, go for it! Interesantnije seks poze su možda zabavne, ali nisu pokazatelj dobrog seksualnog života.

#7. Seks nije dobar za njega ukoliko zahtevate da koristite kondom

Ne nasedajte na tu priču nikada.

#8. Zadirkuje vas jer niste završili ono što ste započeli

Kada naručite hranu u restoranu koja vam se ne dopada i konobar vas pita zbog čega, da li nastavljate da jedete na silu jer se osećate neprijatno jer vam se ne dopada? Naravno da ne. Možete da stanete u bilo kom trenutku kada shvatite da vam nije prijatno.

#9. Trebate da probate sve, makar jednom

Ovo je obično fraza koju možete da čujete kada odbijete tipa koji traži analni seks. Vi možete da budete seksualno otvorena osoba i avanturista i bez toga da probate stvari koje ne želite.

#10. Polno prenosive bolesti vas čine „prljavim“

A ako ih nemate onda ste „čisti“? Polno prenosive bolesti mogu da vam se dogode iz više razloga, čak i partnerima koji su u dugim vezama, a da se ne podrazumeva da je došlo do prevare. Odrastite već jednom.

#11. Ako ne doživite simultani orgazam, vi niste povezani

Ovo se toliko retko dešava i nema ni najmanje potrebe da se osećate loše ako se vaši vrhunci događaju u različitim vremenskim intervalima.

#12. Gasovi iz vagine nisu nikakva sramota

Zvuci koji se čuju kao gasovi tokom seksa dolaze iz vagine, kada se u njoj nađe previše vazduha. Do toga dolazi kada penis penetrira u vaginu tako što nekoliko puta potpuno bude van nje i vraća se unutra i na taj način sabija vazduh. Smejte se tome ili nemojte, ali svakako nemojte da se osećate neprijatno, to je potpuno prirodna stvar.

#13. Pokazatelj toga da ste spremni na seks je količina vlažnosti

Što nema apsolutno nikakve veze sa životom. Možete biti u krevetu sa neviđeno hot frajerom sa kojeg želite da strgnete svu odeću, a da se dole odvija pustinjska scena iz filma Lorens od Arabije. Lubrikant je sjajan saveznik u seksu, nemojte to da zaboravite.

#14. Što seks duže traje, on je bolji

Pa i ne baš. Obično postane naporan.

#15. Ako volite da dominirate u krevetu, to znači da ste slabić u realnosti

Kristijan Grej nas je naučio da svako ko ima dominantne seksualne fantazije ima psihičkih problema u realnosti. Na svu sreću, on je fiktivni lik iz knjige. Vi niste vaša seksualna fantazija.

#16. Trebate da budete srećnice jer imate dečka koji voli da se spusti dole

Srećne? Ne. To treba da bude prirodna i normalna stvar u seksualnom životu između dve osobe. Ukoliko on ima problem sa time, pokušajte da nađete rešenje. Ako nije zainteresovan za rešenje, znate šta sledi dalje.

#17. Muškarci obožavaju seksi donji veš

Pa u principu više u teroriji i na dobroj fotografiji, nego u realnosti. Ne bacajte previše novca na to. Velika je verovatnoća da na njega neće preterano ni obratiti pažnju.

izvor, foto: cosmopolitan.rs

NAJČITANIJE:

You may also like...