15 stvari koje ambiciozne žene rade (malo) drugačije kad su u vezi – da li se prepoznajete?

One nisu kao sve ostale žene. Muškarci koji su izlazili sa njima to najbolje znaju, a žene iz njihovog okruženja im se ili dive ili ih ne podnose – zavisi od ega.Žene ipak nisu toliko čedne kao što mislimo

Kim Kuindlen za “Thought Catalog” iznela je 15 stvari koje ambiciozne žene rade drugačije kad su u vezi, a možda ćete se među nekima i same pronaći.

Veza im neće zauzimati 100% života, ali će toliko uložiti u nju

Ambicioznim ženama je od velike važnosti da imaju druge prioritete i “zanimacije” izvan veze. Ali, to ne znači da neće dati sve od sebe kad se radi o njihovoj sreći u vezi.

Ne traže izazov, već nekoga ko će ih izazvati

Ambiciozne žene ne žele nekoga “loviti” ili igrati igrice s njim. Žele biti sa nekim ko će ih svakodnevno izazivati na lični razvoj.

Pojam romantike ambicioznim ženama označava nešto sasvim drugo

Da, vole dejtove i iznenađenja, kao i svaka žena. Ali u njihovoj glavi, najromantičnija stvar na svetu je biti sa nekim sa kim mogu da se povežu i ko ih podržava u svemu što rade.

Ne boje se da pokažu kada im se neko sviđa

Neće glumiti da su stidljive i čekati da muškarac povuče prvi potez ako misle da „ta stvar među vama“ ima potencijala i da bi mogla voditi nekud konkretno. Biće direktne i onda je na muškarcima da povuku sledeći potez.

One ne igraju igrice

Kod njih ne postoji pravilo “čekanja dva sata” pre nego odgovore na poruku. Ambiciozne žene rade šta žele i kada žele, jer jednostavno nemaju vremena za proizvoljna pravila dejtinga.

Imaju i druge stvari u životu osim vas

Iako vezu uzimaju ozbiljno, strastvene su i oko svojih karijera, porodice i prijatelja, kao i hobija. Kada su u vezi, ambiciozne žene ne traže samo nekoga ko će ih podržati u svemu tome, već i nekoga ko će ih samo više voleti zbog toga.Žene je uvek blam, a muškarci- opušteno

Ne zameraju nezainteresovanost

Ako niste zainteresovani, nije važno. Budući da znaju šta žele, srećne su što im ne oduzimate više vremena nego što je potrebno.

Ne žele da budu “trofejna žena”

Sama pomisao da će nekome služiti samo “za pokazivanje” ili uvek “hodati iza nekoga” je njima odvratna. One žele nekoga ko će im biti partner, a ne njihov vođa.

Znaju da snaga i emocije nisu međusobno isključive

One su snažne, pune samopouzdanja, inteligentne su i znaju se brinuti za sebe. Međutim, to ne znači da ne znaju da istovremeno mogu biti ranjive i emocionalne. Jedan od razloga zašto se osećaju prijatno u vezama je i taj što znaju kako da budu snažne i ne osećaju potrebu da se izvinjavaju što imaju emocije.

Njima kvalitetan razgovor ne znači pričanje o tome koliko novac muškarac zarađuje ili koliko je uspešan

One žele da čuju o tome šta vas pokreće, inspiriše i oko čega ste strastveni.

Znaju da se na početku veze teško otvaraju

Budući da su naučene da imaju sve pod kontrolom, nedostatak kontrole može biti malo zbunjujuć na početku. Ali uživaju u izazovu, pa s vremenom postaju bolje u tome.

Neće tražiti da odaberete između njih i vaših drugih prioriteta

Iz jednostavnog razloga što su same previše zauzete s vlastitim prioritetima.

Ambiciozne žene privlače muškarci koji imaju sopstvene ciljeve i želje

Ne morate da budete bogati direktor ili neverovatno uspešan poslovni čovek. Žele nekoga ko ima sopstvene ciljeve i ko je spreman da  radi na njihovom ostvarenju

Neće zauvek čekati

Daće vam do znanja da im se sviđate. Nikad ne žure da uđu u vezu, ali su i praktične oko saznanja gde se tačno nalaze u svom životu i kada je vreme da krenu dalje. Ako vam se ambiciozna žena sviđa, preduzmite nešto u vezi toga – odmah.

Ne razmišljaju o “vezi iz bajke”, samo žele da budu srećne

Ne zamaraju se sa velikim dijamantskim prstenom, raskošnim venčanjem i ljubavnom pričom zbog koje će im prijateljice zavideti. Samo žele biti sa nekim ko će ih voleti zbog onoga što jesu i ko nikada neće tražiti da prestanu da slede svoje snove.

izvor, foto: 24sata

NAJČITANIJE:

You may also like...