15 sitnica kojima ćete voljenu oboriti s nogu

Žene vole muškarce koji znaju da se potrude, pokažu svoju neizmernu ljubav i iznenade. Reči su u celoj priči važne, ali bitnija su dela, pa makar ona bila i mala.

15 sitnica kojima ćete voljenu oboriti s nogu

Kada biste pitali žene šta je za njih idealan muškarac, ne računajući fizički izgled, svaka dama bi se složila da je to frajer koji zna da bude nežan, pažljiv, romantičan, koji ume da pokaže svoju ljubav i tretira partnerku kao kraljicu. Na to svaka žena doslovno “pada” i ujedno ne postoji pripadnica nežnijeg pola koja tome ne teži.

Želite li svoju devojku zauvek da impresionirate, kao prvo, nikada ne smete da prestanete da se trudite, a uz to, kao drugo, morate iz dana u dan da joj pokazujete koliko je volite. Reči često nisu dovoljne, već i dela moraju da budu prisutna, pa makar i ona mala, jer samo takvom pažnjom možete svoju dragu da oborite s nogu.

Broj cipela

Žene ne očekuju da će im partner kupovati cipele, ali taj mali detalj da on zna broj noge svoje voljene gotovo svakoj dami mnogo znači.

Foto: Vogue / Christian Louboutin

Omiljeni cvet

Uvek je lepo dobiti cvet ili buket na poklon, naročito ako za to nema određenog povoda poput rođendana ili godišnjice braka ili veze. Još je lepše ako partner zna koje je omiljeno cveće njegove partnerke, pa je baš time katkad iznenadi.

Najdraži jastuk

Svakako je lepo kada on zna koji joj je omiljeni jastuk i ne stavlja ga bezobzirno pod svoju glavu.

Omiljeni nakit

Različite žene, različiti ukusi. Neke vole žuto zlato, neke belo, neke srebro… U svakom slučaju, želi li partner da iznenadi dragu pokojim komadom nakita, dobro je da zna da će joj prsten od belog zlata biti draži nego onaj od žutog ili obrnuto.

Foto: www.boccadamo.rs

Omiljena hrana tokom PMS-a

Premda većini žena odgovara čokolada i slatko, ima i onih kojima je u tim danima potrebna druga vrsta hrane. Zna li njihov partner koja je to hrana, to je ogroman plus za njega.

Omiljeni filmovi

Ako ste bolesni i ne možete da ustanete iz kreveta, vreme će vam, a i bolesničke muke, olakšati omiljena vrsta filmova. Izuzetno je pažljivo od muškarca koji će svoju izabranicu u takvim situacijama ušuškati i snabdeti njenim omiljenim filmskim izborom.

Rođendani članova porodice

Nije baš lako zapamtiti sve te datume, ali ženama je izuzetno lep osećaj ako muškarci zapamte barem one koji su najvažniji i najbliži.

Foto: Promo

Omiljeno jelo

Muškarac koji pamti omiljenu hranu svoje nežnije polovine, pa se još i potrudi to isto da joj spremi, time na snažan način dokazuje svoju ljubav.

Kakvu kafu volite

To je dobro da imate na umu kako biste svoju partnerku mogli tom sitnicom da razveselite s vremena na vreme.

Ožiljak iz detinjstva

To što znate kada, gde i na koji način je vaša draga zaradila ožiljak, najpre je znak da je pažljivo slušate, da vam je stalo do nje i da je iskreno volite.

Foto: Profimedia

Omiljena emisija

Borbe oko daljinskog upravljača nisu karakteristične za parove koji se savršeno razumeju i uživaju u harmoniji. Nekada žena treba da popusti i dozvoli svom dragom da preuzme vlasništvo nad TV-om ceo dan, ali muškarac mora da zna koja je omiljena emisija njegove drage i da joj, s vremena na vreme, prepusti vlasništvo.

Šta ste obukli na prvom dejtu

Ako se muškarac, uprkos brojnim godinama koje je proveo sa svojom ženom, i dalje seća kako je bila odevena na prvom sastanku, znači da su njegove namere prema ženi od samog početka bile ozbiljne.

Omiljeno vino

Ne mora to da bude skupo vino, ali činjenica da muškarac zna koje je vino ženi omiljeno i donese ga kući kako bi je oraspoložio nakon napornog dana jako mu ide u korist.

Foto-ilustracija: FreeDigitalPhotos/stockimages

Broj grudnjaka

Kupovina donjeg veša koji savršeno pristaje, i to bez ženine pomoći, dokaz je koliko zapravo muškarac vodi brigu o detaljima, pa čak i sitnim kao što je ovaj. Time ćete joj jasno dati do znanja da je volite.

Omiljeni parfem

Ne morate da znate ime parfema, ali poznavanje te posebne arome koju ona naprosto obožava jasan su znak da ste zagrejani i da volite.

izvor, foto: telegraf

NAJČITANIJE:

You may also like...