15 odevnih komada koje odmah treba da izbacite iz ormara

Otvorite orman i dobro pogledajte! Da li vidite neki od ovih 15 komada sa naše liste? Preporučujemo da ih se odmah otarasite, jer vas upravo oni sprečavaju da budete besprekorno stilizovani.

japanke

POSEBNA KOŠULJA ZA IZLASKE

Ovo je ona košulja u vašem ormanu u kojoj mislite da ste spremni za zabavu. Možda ima pruge, možda mislite je boja moćna, možda je samo crna, ali nemojte više da je nosite.
Šta god da je u pitanju, verovatno je previše. Obična košulja će biti sasvim dovoljna. Nemojte da se trudite previše, piše Telegraph.

VEZENI ELEMENTI NA DŽINSU

Osim ako sami niste ukrasili farmerke, pa se želite pohvaliti svojim ručnim radom, ne postoji ni jedan jedini razlog da nosite ovakve farmerke.

PLASTIČNE JAPANKE

Ako posedujete par plastičnih japanki trebalo da ih nosite na plaži i onda da ih tamo i ostavite, jer su one pre svega namenjene deci.

KAIŠ SA NITNAMA

Ovaj komad će poručiti svima da ste i dalje tinejdžer.

PRSLUK NA KOPČANJE

Možete ga nositi, ali kao sastavni deo trodelnog odela.

ŠARENE MAJICE

Šarene, ekcentrične majice su sastavni deo dečijih rođendanskih zabava, a ne deo ormara ozbiljnog muškarca.

ŠIROKE KRAVATE

Specifičan modni trend popularan tokom 1990-ih godina je nešto što je davna prošlost i nešto što treba da izbegavate u širokom luku.

TEVAS SANDALE

Svrha ovih sandala nije najjasnija. Da li su prikladne za trčanje? Ne. Za plažu? Postoji bolja obuća za te prilike. Planinarenje? Pa ne baš. Utisak je da su ove sandale napravljene samo da izblamiraju onoga ko ih nosi.

PREVELIKE JAKNE

Bez obzira da li su to prevelike zimske jakne ili sakoi, vodite računa da moderan muškarac treba da nosi skladno skrojenu odeću. Pod tim mislimo da odeća treba da vas čini vitkim i da se u njoj lepo osećate, a ne da vas sputava.

PANTALONE SA DŽEPOVIMA

Ukoliko nemate potrebu da nosite gomilu stvari u džepovima, nemojte stalno nositi kargo pantalone sa džepovima.

SURFERSKI ŠORTSEVI

Momci čak i na plaži mogu da greše u pogledu mode. Premali ili preveliki kupaći šortsevi su najčešća greška. Nabavite par kupaćih šortseva koji će lepo pristajati na struku, a čije će nogavice biti malo iznad kolena.

FEDORA ŠEŠIRI

Male su šanse da znate da nosite fedora šešir na pravi način. Uglavnom ih muškarci kombinuju sa pogrešnim odevnim komadima što pokvari njihov celokupni utisak.

MAJICE BEZ RUKAVA

Majice bez rukava izgledaju neprikladno čak i u teretani!

PLETENI NAKIT

Ovaj predmet u svom posedu možete zadržati samo kao uspomenu, ukoliko ima posebnu vrednost za vas.

MAJICE SA APLIKACIJOM

Majice sa aplikacijama i raznim porukama nisu toliko smešne, a osim toga, u njima ćete uvek izgledati pomalo detinjasto i bez stila.

izvor, foto: kurir

NAJČITANIJE:

Ivona Krstić

Osmeh je jedina kriva linija koja ispravlja mnoge stvari :)

You may also like...