10 stvari zbog kojih će se on još više zaljubiti!

Ne sumnajmo da je već zaljubljen! Ali zbog ovih sitnica on će potpuno odlepiti za vama!

par

Nijedan muškarac nije imun na sledeće sitnice i upravo su prelomni trenuci u kojima on shvata da pored sebe možda ima ženu za ceo život!

Kad god ga nasmejete!

Sećate se onog čuvenog citata Merilin Monro: “Ako uspeš da nasmeješ devojku, možeš sve”. Isto to pravilo važi za momke! Smeh je uvek i u svakoji situaciji smeh za sve i naravno prečica do njegovog srca.

Kada zaspite na njegovom ramenu

Možda neće da prizna, ali sigurno da oseća kao junak i potpuno se istopi kada spontano utonete u san i to na njegovom snažnom ramenu!

Kada mu vratite majicu koju vam je pozajmio

U ovom slučaju dobija svoju omiljenu majicu za spavanje sa vašim mirisom! Hmmm, kladimo se da će mu ovo biti novi omiljeni komad garderobe!

Kada se probudi pored vas i shvata koliki je on srećnik

Verovali ili ne, momci imaju taj slatki običaj da nas gledaju svoje volejne dok spavaju! I da, to su ti trenuci kada su potpuno razneženi!

Prvi put kada provedete ceo dan u krevetu zajedno

Nije kliše, ali kada provedete sa nekim 24 sata i ne dosadi vam, to je trenutak kada od potencijalnog para postajete par koji ima budućnost!

Kada se vidite posle dužeg perioda

I kada shvata koliko su mu dani i život prazni bez vašeg osmeha i poljupca!

Kada mu pružite neverovatan orgazam

Bez obzira koliko potencirali da nije sve u seksu (i nije), dobra zabava u krevetu je svakako jedan od bitnijih segmenata! Ukoliko posle svih ovih nabrojanih stavku pružite mu (i onvama) fantastični orgazam, budite sigurni da ste vas dvoje na pravom putu, a on je potpuno odlepio za vama!

Kada ste tu za njega u najtežim trenucima

Bez obzira na to da li je izgubio posao, imao težak dan ili problem u porodici…i momcima treba rame za plakanje!

Kada se vidite posle svađe/raskida

Sigurno vam je poznata ona izreka da je seks posle svađe najbolji! Nakon što je pomislio da vas je izgubio, nema boljeg osećaja od onoga kada vas je ponovo povratio! Zato se ti trenuci pamte i ta osećanja ne mogu da se zaborave nikad.

Kada mu spremite obrok

Ne mora to biti neki specijalitet, ali ukoliko pogodite da je to njegov omiljeni obrok, sigurno će mu ta vaša namera prirasti za srce!

izvor, foto: cosmopolitan

NAJČITANIJE:

Ivona Krstić

Osmeh je jedina kriva linija koja ispravlja mnoge stvari :)

You may also like...