10 spontanih poteza zbog kojih će on se još više zaljubiti

Kako da zauvek bude zaljubljen u vas? Mi imamo 10 odličnih saveta…

krecenje

Parovima koji su neko vreme zajedno nažalost često nestane ona hemija s početka veze. Mnogima od njih seks postane samo rutina koju upražnjavaju vrlo retko i to uglavnom iz obaveze.

Ne želite da budete jedan od takvih parova, zato nemojte dozvoliti dosadi da vam uđe u spavaću sobu. Budite spontani kad je reč o seksu i iznenadite svog dragog kad se bude najmanje bude nadao.

Iznenadite ga na vratima

Kada ste poslednji put partneru dozvolili da vas posmatra kako se svlačite? Dođite kući ili u njegov stan pre njega kako bi sve pripremili i dočekajte ga na vratima. Priredite mu mali striptiz ili ga jednostavno pred vratima dočekajte goli. Sigurno će biti ugodno iznenađen.

Pošaljite mu SMS

Uhvatite malo vremena dok ste na poslu i pošaljite svom dragom sms poruku sa popisom stvari koje želite da vam radi u krevetu. Upotrebite svoju maštu i nemojte se ograničavati već mu napišite sve o čemu sanjarite kad je reč o seksu. Verovatno će vas odvući u krevet čim stigne kući kako bi vam ispunio želje.

Dajte mu da vas zavede

Reč je o igrici kod koje ćete se pretvarati da se ne poznajete te vas on pokušava zavesti. Upućujte mu zavodničke poglede i dajte mu do znanja da ga želite, no ponašajte se misteriozno. To će ga izluditi.

Izvedite mu striptiz

Jeste li se oduvijek sramili svom dragom izvesti striptiz? E pa vrijeme je da skupite hrabrosti i to učinite. Obucite seksi donje rublje, zavodljivu odjeću i krenite u akciju. I zapovjedite mu da vas ne smije ni taknuti sve dok ne završite svoj performans.

Oznojite se

Da, dobro ste pročitali. Znojenjem se oslobađaju feromoni  koji imaju afrodizijačko delovanje na muškarce. Stoga, nemojte se bojati znoja već nakon teretane ili plivanja započnite predigru a možete završiti ispod vrućeg tuša.

Stavite mu povez na oči

Želite li malo začiniti stvari u spavaćoj sobi, stavite svom partneru povez na oči pre seksa i naterajte ga da vas lovi. To će ga dodatno uzbuditi.

Dirajte mu erogene zone

Upoznavanje muškarca, njegovog tela i njegovih najintimnijih dijelova može potrajati neko vreme. Dirajte ga tamo gde najviše voli. Nežno ga dodirujte i potom pratite njegove reakcije.

Pričajte prljavo

Nemojte više izigravati pristojnu devojku i počnite da pričate prljavo. Barem dok ste u krevetu. Dakle, sledeći put kad počnete da vodite ljubav iznenadite ga svojim prljavim pričama.

Slikajte se goli

Uzmite mobitel i slikajte se goli u seksi pozama dok je vaš partner u blizini. Vaš mali fotosešn će ga dobro napaliti. Kasnije za svaki slučaj obrišite fotke kako ne bi dospele u pogrešne ruke.

Iznenadite ga ispod tuša

Mušakarci vole avanture i iznenađenja, naročito kada je o seksu reč. Pronađite priliku za vođenje ljubavi u svakodnevnim situacijama, na primer, ujutro ili ispod tuša. Vaš partner će biti prijatno iznenađen kad vidi da želite seks. Na primer: kad ode pod tuš, pritajite se i iznenadite ga.

izvor, foto: cosmopolitan

NAJČITANIJE:

You may also like...