10 romantičnih gestova zbog kojih će vas on voleti još više

Želite da mu pokažete koliko vam znači? Ovim gestovima ćete ga oduševiti!

prolece

Kada nekoga volimo, prirodno je da to želimo i da mu pokažemo. A da bi pokazali ljubav, zaista nije potrebno puno, već i samo mali znakovi pažnje, što češće, to bolje. Akovam je ovde potrebna mala pomoć, mi  donosimo 10 slatkih romantičnih ideja…

# Ujutro mu napravite doručak i donesite u krevet.

# A ako ujutru nemate dovoljno vremena, onda večeras organizuju romantičnu večeru u kućnoj atmosferi, uz njegovo omiljeno jelo i čašu vina.

# U slučaju da već neko vreme niste pronašli dovoljno kvalitetnog vremena jedno za drugo, isplanirajte izlazak u grad, zabavite se i zaboravite na sve brige.

# Pošalji mu lepu tekstualnu ili glasovnu poruku ili mejl, ostavi poruku u torbi za laptop ili pismo… Ima puno načina kako da ga iznenadiš tokom dana s nekoliko lepih reči, koje će ga sigurno raspoložiti.

# A ako imate vremena i mogućnosti za veća iznenađenja, nikada nije loše iznenada se pojaviti na mestu gde je i on te ga odvesti na ručak ili kratku šetnju. Vi birate.

# Masažu nakon napornog dana ne bi odbio baš niko. Imajte to na umu i danas, a sigurne smo kako će se on znati da vam se oduži.

# Pokažite interes za stvari koje ga zanimaju i nauči nešto novo. Takođe, ako znate da uskoro u bioskope stiže film, koji on željno iščekuje ili se bliži neka sportska utakmica, nabavite mu karte.

# Naučite nekoliko novih trikova za spavaću sobu.

# Predložite mu da pozove prijatelje kući i pusti ih da se zabave na tipičan muški način. Time ne samo da ćeš po ko zna koji put osvojiti njega, već i njegove prijatelje, što je uvek super stvar.

# Organizujte vikend izlet, daleko od gradske vreve. Muškarci vole avanture pa nikad nije loša stvar ugoditi njegovoj urođenoj potrebi za nečim uzbudljivim.

izvor, foto: cosmopolitan

NAJČITANIJE:

Ivona Krstić

Osmeh je jedina kriva linija koja ispravlja mnoge stvari :)

You may also like...