10 osoba otkriva: Najgore stvari koje smo ikad uradili u vezi

Ljubomora u vezi čine grozne stvari, a ove priče to i potvrđuju….

zaljubljeni

Svi smo bar jednom u vezi učinili nešto zbog čega smo se kasnije pokajali, ali mi smo imali priliku da pročitamo priče nekoliko korisnika Reddita koji su učinili stvari zbog kojih su se pokajali MNOGO više od nas. Izgleda da razne nesigurnosti ljude stvarno mogu učiniti potpunim ludacima…

# “Kada sam shvatila da imam puno više fotki dečka dok spava nego dok je budan. Inače ne voli da se slika, pa sam ga fotkala onda kad nije mogao reći ‘ne’.”

# “Kada sam shvatio da naša veza propada, bez njenog znanja sam pokušao da joj napravim dete. Uspelo mi je. Ne mogu reći da sam ponosan na to. U to vreme bila je pod užasno velikim stresom koji je ubrzo doveo do spontanog pobačaja.”

# “Pre deset godina viđala sam se s jednim frajerom. Nije bilo ništa ozbiljno, ali su moja osećanja prema njemu, za razliku od njegovih prema meni, bili puno jača i zbog toga sam se ponašala poput psihopata. Jednom je odlučio da raskine našu “vezu” objasnivši mi kako previše tražim, pa sam rano u zoru provalila u njegovu kuću i sedela u uglu njegove spavaće sobe dok se nije probudio. Bila sam uverena da će biti presrećan kada me ugleda i da će me hteti natrag. Probudio se, zavrištao i pretio da će zvati policiju ako ne odem. To me nije zaustavilo i nastavila sam da ga uhodim nekoliko meseci posle toga. Svaki put kad se toga setim, želim da propadnem u zemlju. Ne mogu da verujem da sam bila takva osoba. Ne moram da naglašavati da sam morala mnoho da radim na sebi pre nego sam sebi dala priliku da započnem neku novu vezu.”

# “Kada mi se nije javljao na mobilni ili fiksni telefon, nazvala bih prodavnicu preko puta njegove kuće i tražila da mi jave da li mu je auto parkiran ispred kuće. Zahtevala sam da izađu na put i provere i to sam radila jako često.”

# “Kada smo dečko i ja po;eli da se zabavljamo, jedna devojka ga je zamolila da umesto nje uradi ispit iz matematike u zamenu za jednu njenu golu fotku. Naravno, prihvatio je ponudu. Nakon što sam pronašla fotku na njegovom mejlu, poslala sam joj preteću poruku na koju sam dobila još gori odgovor, pa sam njenu fotku poslala njenom tati na Fejsbuk. To je verovatno bila najluđa stvar koju sam ikad uradila, ali ne kajem se.”

# “Upoznali smo se na Tinderu i odmah kliknuli. Bio je visok, zgodan, simpatičan i savršen u svakom smislu. Nismo prestajali da se dopisujemo. Osećala sam se kao da se znamo mnogo dugo i već sam počela sebe da zamišljam sa njegovim prezimenom. I njemu je bilo tako. Nemojte da zaboravite da je to bilo nakon prvog sastanka. Sledećih nekoliko vikenda oboje smo bili poprilično zauzeti, ali sledećeg ponedeljka njegove poruke nije bilo. Utorak, sreda, ništa. Odlučila sam da igram tu igru i da ćutim i ja. Nakon otprilike nedelju dana setila sam se da proverim Tinder. Aha! Bio je onlajn pre sat vremena. Očigledno je da me ignoriše. Ali zašto?! Stvari su bile tako savršene. Tu sam se pretvorila u pravu ludaču. Napravila sam novi Tinder profil s lažnim imenom, lažni Fejsbuk profil, a onda sam počela da tražim njegovo ime. Pronađem ga i pošaljem mu zahtev. Par minuta nakon toga on odgovara istom merom. Taj idiot!

Ali sad sam već bila duboko u celoj priči i zanimalo me šta će se sledeće dogoditi. Pod svojim sam lažnim profilom s njim stvorila poprilično dobro prijateljstvo, a zatim sam odlučila da ispitam šta se dogodilo. ‘Nisam nikad izašla na sastanak s nekim ovde, pitam se rade li to ljudi često. Jesi li ti? ‘Rekao je da jeste, s jednom devojkom (sa mnom) jednom i da je bilo OK. OK??? OK?! Šališ se! Kažeš mi da ti je bilo super i da jedva čekaš sledeći sastanak, a bilo je OK?

Sad sam već ljuta. Šaljem mu poruku. Jasno mu kažem da sam očito napravila nešto pogrešno i da samo želim da znam zašto me ignoriše. Zašto mi nije odgovorio na poruke cele proše nedelje. Očekivala sam da neću dobiti nikakav odgovor kao ni dosad, ali nisam imala šta da izgubim, zar ne? Ali, on mi je ipak odgovorio. Ispalo je da se neplanirano zadržao van zemlje kako bi posetio porodicu i nije mogao odgovoriti na poruke. Wi-Fi je koristio kako bi podelio fotke s festivala. Izvinila sam mu se i to je bio poslednji put kada smo razgovarali. Ponela sam se poput neke ludače.”

# “Moja bivša devojka čekala je trenutak pre nego što bih zaspao, a onda bi počela da me ispituje o svemu šta je zanima jer je bila uverena kako je to jedino vreme kada joj ne mogu slagati. To me je nerviralo iz mnogo razloga, ali najviše zato što mi se mnoho spavalo.“

# “Zvala sam bivšeg dečka svaki put kad sam znala da je u gradu s prijateljima, a onda mu slala čudne poruke koje bi ga zabrinule i zbog kojih će misliti da nešto nije u redu kako bi ostavio svoje prijatelje i došao da se druži sa mnnom. Takođe sam mu provalila šifru bloga koji je pisao i čitala sve šta je napisao, a nije objavio.”

# “Jedno veče sam se mnogo napila i na njegovom zidu javno objavila poruku u kojoj sam napisala da mi duguje novac za svaki put kad smo imali seks nakon njegove prevare, jer ako se već prema meni odnositi kao prema prostitutki, onda neka me za to bar plati.”

# “Glumila sam da imam rak dojke kako bi pridobila pažnju bivšeg dečka koji me prevario i ostavio.”

izvor, foto: cosmopolitan

NAJČITANIJE:

Ivona Krstić

Osmeh je jedina kriva linija koja ispravlja mnoge stvari :)

You may also like...