10 očiglednih znakova da vas neko tretira kao otirač

Tanka je linija između velikodušne osobe i naivčine. Evo kako da prepoznate da li ste ovo drugo.

Devojka, otirač, dobrodošlica, vrata, ključ

“Otirač” je nadimak za ženu koja čini sve kako bi udovoljila svom muškarcu; za ženu koja će učiniti bukvalno sve što je potrebno da bi on bio srećan, nezavisno od toga koliko se loše on ophodi prema njoj. Predstvaljamo vam 10 situacija u kojima bi trebalo da vam se upali lampica i da se zapitate da niste moža u vašoj vezi stigli do statusa “otirača”.

1. On ti daje mrvice, a ti se pretvaraš da si srećna

Da li se dešava da ti jednom nedeljno šalje poruku samo da bi se uverio da ga još uvek čekaš? Samo te zavlači, ti si za njega predjelo, a ne glavni specijalitet. U suštini ti si njegov plan B. Samo proverava da li si još uvek slobodna u petak uveče u slučaju da ne iskrsne nešto bolje. Treba na vreme da postaviš granice kako bi dobila ljubav koju zaslužuješ.

2. Šalje ti SMS u pet do 12 da se nađete – i ti pristaneš

Čak i ne zove, nego kuca poruku za sastanak. Ne idi, osim ako to između vas nije ozbiljno.

3. Nudiš se da mu opereš veš

Ozbiljno, dame, ako ne živite zajedno, ne pomišljajte uopšte da perete njegove smrdljive čarape. Ako je toliko zauzet, uvek može da pozove mamu ili da odnese veš u perionicu.

4. Tri puta nedeljno mu spremaš večeru

Kažu da put do muškarčevog srca vodi preko njegovo stomaka. Ako mu kuvaš svako veče, a zatim pereš sudove posle toga, ti ustvari vežbaš za nešto što će da traje čitavu večnost.

5. Puštaš ga da svrati kod tebe u stan u dva ujutro nakon što je pio celu noć

Ako ti pijan šalje poruke da blejite, pazi se – postala si njegova kres šema.

6. Prelaziš pola grada da se nađeš s njim i to za prvi sastanak

Ako si upoznala tipa preko interneta i on želi da se vidite, onda će on da potegne do tebe. Ako je udaljen tri sata vožnje onda možeš da razmisliš da se nađete na pola puta. U suprotnom na njemu je da se iscima i dođe da te vidi.

7. Nudiš se da mu hraniš ljubimce dok je na odmoru

On je na odmoru BEZ TEBE, a ti ideš u pet šop po miševe i pacove za njegovu ogromnu zmiju. Ti nesrećni glodari neće biti jedini koji će osetiti kako je sva životna energija iz njih isceđena.

8. Prihvatljivo ti je da kasni na sastanak sa tobom po sat vremena

Ako je zakasnio nekoliko minuta, nemoj da ga smaraš. Ali ako ste izašli već četiri puta i on uvek kasni sat i više vremena, svaki put sve više i više postaješ “otirač”.

9. Posle seksa želi da jednostavno nestaneš

Ovo je jedan od najboljih načina da saznaš da li si “otirač” na najgori mogući način. Ako voliš da se maziš s njim posle seksa, on mora da zna koliko ti je to važno.

10. Priča o svojim seksualnim pohodima pred tobom

Ti nisi njegov ortak i nema potrebe da slušaš o tome koliko je recki u životu napravio.

Moraš da budeš svesna svojih granica. Skontaj šta je prihvatljivo za tebe, a šta ne dolazi u obzir. Svi smo različiti, ali nijedna žena ne treba da dozvoli da bude nečiji “otirač”, čak i ako je on najbogatiji, najzgodniji tip kojeg si ikad upoznala.

izvor, foto: 24sata

NAJČITANIJE:

 

Ivona Krstić

Osmeh je jedina kriva linija koja ispravlja mnoge stvari :)

You may also like...